Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-22, 21:50   #167
ma-linka
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
a ja się zastanawiam czy w ogóle powinnam wchodzic w jakiś związek, bo chyba się nie nadaje żeby z kimś byc...nie jestem jakąś wiedzmą,ale jednak jestem dziwnym typem osoby, nawet eks kiedys powiedział,że jestem dla niego wyzwaniem,moze dlatego,ze nie potrafiłam z kimś byc,skoro on był pierwszy to nie umiałam,poza tym w domu miałam zły przykład.bez sensu, na serio wolę byc sama niż komuś zatruwać życie:\
Pierwsze związki to zazwyczaj klapa (z tego co zrozumiałam to był Twój pierwszy?!) Najpierw pokochaj siebie a później pakuj się w cokolwiek.
Co do tego co napisałś wyżej - rodzina mojego ex-a nie lubiła mnie od momentu gdy dowiedzieli się, że nie jestem katoliczką, a oni zagorzali katolicy górale. Kiedyś jego matka w złości powiedziała,że mam się tam nie pokazywać strasznie mnie to zabolało, a najbardziej to że ex nie umiał się postawić. Jak widać dobrze się stało.
Widzę , że b. nie akceptujesz siebie. Zapewne zwracasz dużą uwagę na swoje mankamenty - które każdy posiada- przez co inni widzą tylko to. Gdzie byś wolała iść na przyjęcie do osoby uśmiechniętej zadowolonej z siebie czy do narzekającej ?

Edytowane przez ma-linka
Czas edycji: 2014-04-22 o 21:55
ma-linka jest offline Zgłoś do moderatora