Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet stroną bierną w seksie analnym?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 10:17   #38
Paulina2012
Raczkowanie

Dot.: Facet stroną bierną w seksie analnym?

Cytat:
Napisane przez green way Pokaż wiadomość
ale mój aktualny partner jest tak jedyny, niepowtarzalny i ma tak seksowny tyłeczek, że na samą myśl o włożeniu mu paluszka i wylizaniu dziurki robi mi się mokro w obu moich dziureczkach!
Cytat:
Napisane przez senna jesien Pokaż wiadomość
w tej drugiej to bedzie biegunka.
Dokładnie, niektóre (a może niektórzy?) tu takie bzdury piszą że szok. A że piszą bzdury to zdradzają się po takich detalach i wyimaginowaniach jak np. to że jak się podniecą to prócz pochwy i odbyt robi się wilgotny.

Dlatego napisałam "niektórzy" bo coś mi się wydaje, że to piszą faceci którzy albo lansują gejostwo albo sami przed sobą się usprawiedliwiają że ich upodobania są normalne.

Absolutnie nie znam faceta hetero który lub brać w dupkę, wielu nawet o tym rozmawiać nie chce. Nie ma tu oczywiście co porywnywać do tego, że jakiś facet lubi seks analny ale wtedy kiedy to on jest aktywny, bo to jednak seks z kobietą, a jedynym celem jaki mają mężczyzny aby robić to w drugą dziurkę jest to że jest ona ciaśniejsza.

Słyszałam o paru kryptogejach, którzy lubią brać w dupkę ale zabrakło im odwagi aby przyznać się do tego i związać się z facetem, a wręcz aby absolutnie utaić ten fakt i odsunąć od siebie podejrzenia... wiążą się z kobietami, nawet potrafią się z nimi ożenić. Tylko potem oczekują od żony dziwnych rzeczy w łóżku... o czym właśnie wspomina autorka tematu.

Jedyną reakcją na takie propozycje TŻ to: https://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c i powiedzieć aby spadał bo szkoda być jedynie przykrywką dla kryptogeja.
Paulina2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując