Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-23, 11:33   #3084
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
jakie masz zamiar kupować pieluszki na początek i ile?
Mam Tesco loves baby dwa opakowania jedynek (po 25 sztuk w opakowaniu) i dwa opakowania dwójek. Czyli jeżeli dziecku na początku, zmienia się pieluszke 8-12razy dziennie, to mi na 10 dni starczą..
Hehe. Chce kupić jeszcze białe Pampersy wyrazie gdyby tescowe go uczuliły, albo na odwrót.

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
wszystko z babydream.
inne rzeczy/firmy będę patrzeć w gemini, ale czekam z tym do maja na przelew z Zus wtedy też kupię ten biały jeleń. na razie mam ten proszek który kupiłam jakiś czas temu w promocji.
jutro popatrzę pieluszki flanelowe/tetrowe i nie wiem co jeszcze... chyba w sumie wszystko już mam, albo będę mogła kupić w gemini.
wózka nie zamówiliście jeszcze? widziałaś ten model na żywo?
A do czego służą pieluszki flanelowe? Czym się różnią od tetrowych?
Wszędzie w listach wyprawkowych są i takie i takie. Nie wiem dlaczego
Narazie mam 20 tetrowych i dwie z ceratką.
Wózka jeszcze nie zamawiałam. Na żywo go nie widziałam i nie liczę że go zobaczę przed zakupem Nie jestem w stanie z tym krążkiem siedzieć lub stać dłużej niż 5 minut..
Są momenty że jest ok, ale jak Maksior zaczyna główką na szyjkę nabierać to mnie porostu boli.

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora