2014-04-24, 21:14
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Cześć moje Mamuśki tęskno mi do Was a tu taka kicha z czasem. Pospałabym teraz (po zmianie czasu) dłużej a syn wręcz odwrotnie, także moje dotychczasowe "wolne" z rana przestało istnieć
Niestety muszę napisać, że K. zrobił się ostatnio (delikatnie mówiąc) ciężki we współżyciu a moja cierpliwość co raz bardziej licha. jak do tej pory "no no no" wywoływało jakąkolwiek reakcje tak teraz ma mnie kompletnie w d. włącza piekarnik i bawi się pokrętłami od gazu i mimo moich tłumaczeń, mimo tego że ani razu jeszcze mu nie odpuściłam i za każdym razem go odciągam-dalej to robi. poza tym ciąga mnie za kudły i się śmieje. jak udaję, że płacze to pociągnie jeszcze mocniej. Njabardziej mnie zastanawia co mu się nagle odmieniło, że w ogóle nie reaguje na moje gadanie. przykład: pociągnie mnie za włosy, mówię że nie wolno, że to boli i żeby tak nie robił, popatrzy i znowu ciągnie, więc ja znowu biorę za rękę i tłumaczę, popatrzy i ciągnie i tak w kółko
a mówiłam chłopu żeby nie pozwalał mu się tłuc po łbie 
jestem jeszcze więcej stron do tyłu niż scarlett, wszstko mam przeczytane na telefonie ale cytować już nie będę bo wyjdzie wypracowanie także tego... nie gniewajcie się
|