Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-24, 20:54   #4554
agnes 20
Zadomowienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
a bo myslalam ze pachwiny,bo mnie boli pachwina

Misstic no zgodzę się ze tłuszcz nie jest zły,ja cale zycie mialam niedowage i czulam sie z tym okropnie i jak kazdemu mowilam ze chcialabym przytyc to kazdy ze po co?ze przeciez lepiej być chudym ech...
wkurza mnie taka moda na chudość i te manekiny w centrach handlowych po 2metry i rozmiar 34
wkurza mnie tez to ze jak idzie dziewczyne ktora ma same kosci to się mowi że zgrabna...a jak sie ma tylek,uda to juz nie zgrabna?
nie pojmuje tego
Ja jestem teraz najgrubsza w swoim zyciu i Tz uwaza ze wygladam pięknie i tego się trzymam
Nawet kolega Tzta mowil ostatnio ze świetnie wyglądam i ze dobrze mi robi ta ciąza
Ja też przed ciążą miałam niedowagę i to sporą i moim marzeniem było przytyć bo już nie mogłam na siebie patrzeć, i teraz jak mi zaczęły wychodzić boczki i przytyłam to w końcu jestem zadowolona, tylko jeszcze żeby mi nie wyszły rozstępy to będę mega szczęśliwa.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora