Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-25, 13:59   #162
Domi_00
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Jasne, że mogę SR Małgorzaty Gierady Radoń. I właśnie jej maila napisałam z przypomnieniem, że jeszcze 100 PLN ma przelać na konto z powrotem. Tak więc pilnuj swojej, żeby zaliczkę faktycznie wam oddali (jeśli z programu M. ST. Warszawy korzystasz). Nie popuszczę... I jeszcze kurierzy pocztexu mnie dziś tak zjeżyli... Właśnie 2 skargi do nich poszły jedna ode mnie jedna od sklepu. No po prostu jakieś hocki klocki...
Wielkie dzięki za info. Widzę, że kolejna osoba niezadowolona ze szkoły rodzenia akredytowanej przez Zośkę. Ja wpłaciłam 100zł zaliczki, ale nie korzystam z programu, bo nie jestem zameldowana w Wawie, więc muszę opłacić całość. Ale jeśli będzie tak "sympatycznie" jak u Ciebie i mamayi to po prostu zrezygnujemy z TŻ. Szkoda czasu, poszukamy czegoś innego na szybko. Swoją drogą żarciki położnych dość niewybredne, ja pewnie bym odpyskowała i rozwaliła całą atmosferę spotkania W poniedziałek zaczynamy, więc na bank napiszę jak było.
Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora