2014-04-25, 13:59
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
Napisane przez Celebrinfea
Jasne, że mogę SR Małgorzaty Gierady Radoń. I właśnie jej maila napisałam z przypomnieniem, że jeszcze 100 PLN ma przelać na konto z powrotem. Tak więc pilnuj swojej, żeby zaliczkę faktycznie wam oddali (jeśli z programu M. ST. Warszawy korzystasz). Nie popuszczę... I jeszcze kurierzy pocztexu mnie dziś tak zjeżyli... Właśnie 2 skargi do nich poszły jedna ode mnie jedna od sklepu. No po prostu jakieś hocki klocki...
|
Wielkie dzięki za info. Widzę, że kolejna osoba niezadowolona ze szkoły rodzenia akredytowanej przez Zośkę. Ja wpłaciłam 100zł zaliczki, ale nie korzystam z programu, bo nie jestem zameldowana w Wawie, więc muszę opłacić całość. Ale jeśli będzie tak "sympatycznie" jak u Ciebie i mamayi to po prostu zrezygnujemy z TŻ. Szkoda czasu, poszukamy czegoś innego na szybko. Swoją drogą żarciki położnych dość niewybredne, ja pewnie bym odpyskowała i rozwaliła całą atmosferę spotkania W poniedziałek zaczynamy, więc na bank napiszę jak było.
|
|
|