2014-04-25, 13:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Cytat:
Napisane przez shawty19
To w moim przypadku jest identycznie. Mój twierdzi, że widać po mnie co do niego czuje i wcale nie muszę mu tego mówić. Tak samo wie od razu kiedy jest coś nie tak. A i prawde mówiąc, ja po jego zachowaniu widzę jak mnie traktuje i w sumie w dużej mierze, mogłabym nazwać to miłością..ale też nie chce sobie niczego specjalnego nie wyobrażać, żeby później się nie zawieść.
A zresztą, mnie samej chyba ciężko byłoby wydusić "kocham Cię". Wiem co czuje, ale jednak powiedzenie tego na głos, jest dla mnie stresujące 
|
Widzisz Tobie też ciężko powiedzieć kocham. Powiem Ci jeszcze tylko tyle, że zawieść możesz się tak samo na tym który nie powiedział kocham jak na tym który to powiedział 
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------
No właśnie o to chodzi, żeby kilka dni móc sobie szybko coś ciepłego zrobić, bez specjalnego stania przy garach, bo wiadomo, że jadę odpocząć a nie stać przy garach. Powiecie iść do knajpy, no ale może nie zawsze będzie się chciało wieczorem wychodzić a poza tym można zrobić jakąś romantyczną kolację, wskoczyć w ekstra bieliznę a po wszystkim /albo jeszcze w trakcie/ żeby spalić co się zjadło 
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------
mia00 to możecie coś ciekawego zaplanować na wakacje. Ja pozwalam TŻ za jakieś drobne przyjemności płacić ale za jakiś wyjazd nigdy w życiu, głupio bym się czuła. Jak to się mówi moja duma mi nie pozwala 
Poza tym z tego co wiem ex skubałą TŻta na kasę i okradła jego rodzinę i to też chyba przez to chcę pokazać że ja sama sobie radzę i nie potrzebuje faceta żeby mnie utrzymywał 
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------
mia00 nie rozumiem podejścia Twojego taty. Kto się ma przyzwyczaić on czy TŻ? I wogóle co to znaczy, że przyzwyczai się przyjeżdżać?
...tak jestem kobietą 
|
|
|