2014-04-25, 16:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
Napisane przez Aldrin
jak w dwa dni odebrali 26 porodów na 3 łóżkach to i ja jakoś dam radę tam urodzić  chociaż warunki no cóż .... może uda mi się rodzić w takim czasie że będę sama 
|
Oczywiście ze dasz radę a statystyki mają niezłe 
Cytat:
Napisane przez NecroKitty
Teraz się dowiedziałam od dziewczyn, że to położna jest a nie lekarka tylko chodzi taka odwalona i zachowuje się jak pępek świata 
Lekarz wie o tym bo przy nim mówiła i stwierdził, że zaraz mam USG, jak coś jest nie tak to będzie wiadomo. Po USG powiedział, że wszystko jest w porządku a słuchał serduszka uważnie. Poza tym ordynator codziennie sprawdza jak wychodzi KTG i mówi, że tu nic złego się nie dzieje.
|
No to olej babe i tyle 
Cytat:
Napisane przez poziomkka
Hejka 
Wiecie może jak rozpoznać kołatanie serca? Od kilku dni mam takie wrażenie, jakby mi nieregularnie biło serce, co jakiś czas mocniejsze uderzenie, ale nie wiem czy to to 
|
Często jak leżałam bezczynnie to serce nagle zaczynało mi z niczego tak mocno walić. Powiedziałam o tym lekarzowi to stwierdził że jak nie za często to mam sie nie martwić ale jeśli się nasili lub zacznie boleć to szybko do kardiologa
Cytat:
Napisane przez zophiee
hej  
Ale mam dziś zapierdziel 
Od rana runda po sklepach: budowlanych, apteka, rossmann ( kupiłam podkład i kompakt), Alma, i na koniec bazarek
Potem szybko do domu: posprzątałam swoją prowizoryczną szafę z ubrań w których aktualnie nie chodzę, poukładałam resztkę która mi została 
Miałam zamiar poprasować jeszcze ostatnią partię, ale chyba zrobię to już jutro, bo mi już dzisiejsze "kilometry" weszły w plecy i nogi 
Mąż i pomocnicy cały weekend gruntuje/maluje ściany w naszym domu 
Aha, zapomniałam, że jeszcze wieczorem czeka mnie wycieczka do IKEI - bo u nas cały weekend -15% na meble ogrodowe, więc kupujemy na taras plus dla mnie drewnianą leżankę, o której zawsze marzyłam
|
odpuść już to prasowanie narobiłaś się dzisiaj a jeszcze zakupy Cie czekają
|
|
|