Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kochany Dzidziusiu, tak długo czekamy, zrób Nam już dzisiaj prezent na Dzień Mamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-26, 09:13   #91
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Kochany Dzidziusiu, tak długo czekamy, zrób Nam już dzisiaj prezent na Dzień Ma

Cytat:
Napisane przez goodgirl_ Pokaż wiadomość
Soniuska wiem o czym mówisz. Mój eks grał na weselach, musiałam mu prasowac 4 koszule co sobotę.. Nie mieliśmy ani jednego wspólnego weekendu, poza postem. Wyjeżdżam w sobotę i wracał w niedzielę w nocy bo spali po hotelach gdzie były wesela. Początkowo mi to przeszkadzało, później nie mogłam się doczekać kiedy w końcu będzie weekend i będę miała trochę czasu dla siebie :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

noo wlasnie :/ i on jak nie gra to ma sobote w pracy. Na szczescie to wesele na miejscu wiec w ndz kolo 6 rano bedzie bo poprawin nie ma. Ald ogolem to lipa - choc fajnie bo jakos grosz wpadnie a jak sie uda z dzidzia to sie przyda - a sezon idzie
Kochana co u Was?

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Soniuska to moja zawsze po stronie synusia ...
Moja wlasnie mega spoko jest.
Opowiada mi takie rzeczy ze swojego zycia ze moja matka mi naert takich rzeczy nie mowi. Jest niesamowita dba o mnie, szuka zawsze dla mnie jakis witamin czy info - bo ja choruje i pyta po wizycie u lekarza jak bylo.
Jesli potrzeba to pomoze, czy cos. Wiec obalam mit tesciowej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora