2014-04-26, 16:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Napisane przez Figlak
Dziękuję za komplement 
Studia są dla mnie bardzo ważne, więc na pewno nie pozwolę sobie ich zawalić no ale tak czy siak ucierpią trochę.
Nie mam jakichś szczególnych planów, bo myśląc o przyszłości niestety łapię strasznego doła. Nadal widzę swoją przyszłość tylko z nim. Widzę nasze dzieci, wspólne życie, dlatego aktualnie żyję z dnia na dzień...
|
Widać jak racjonalnie podchodzisz do sprawy studiów, tak trzymaj
Przyjdzie taki czas, że będziesz w stanie wyobrazić sobie przyszłość u boku kogoś innego, minął dopiero miesiąc od rozstania, spokojnie. Ja też już sobie wyobrażałam jak zakładam z exem rodzinę, własny dom, jak noszę pod sercem nasze dziecko i jak ex przewija noworodka. Przed rozstaniem bardzo dużo rozmawialiśmy o dziecku, gdybyśmy się nie rozstali to już pewnie zaczęlibyśmy starania, miał się niebawem oświadczyć. Ale nie wyszło, trudno. To były tylko piękne słowa, rzeczywistość z nim przyniosłaby mi codzienny ból i cierpienie, wiem, że to dobre dla mnie, że z nim nie jestem(choć nie powiem, że nie tęsknie i już mnie to nie boli).
Ale myślę, że przyszłość szykuje dla nas coś dużo lepszego niż nasi ex I ja jestem tego ciekawa.
|
|
|