Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-26, 21:58   #265
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Witajcie, my dzisiaj od rana na zakupach. Wczoraj dostałam wypłate i szef znów mi dał 500 na wyprawke. Wszystko prawie wydaliśmy w jeden dzień... no i kupiliśmy wózek, w sumie chciałam biał stelaz i gondolke ale jak ma mi służyć na 2 dzieci, to wzięliśmy uniwersalny szary z czarna gondola... no i tylko 3 widzieliśmy na żywo a ja bałam się zaryzykować ze mi się nie spodoba...
No i daliśmy za niego ze spacerowka 1269 zl
super powóz
i super szef, jednak istnieją prorodzinni

Cytat:
Napisane przez svelta Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie małą przyjemnośc i oglądam rzeczy dla Maleństwa. Jak myślicie- jak długo dzieci noszą rozmiar 62 i 68?
u mnie to było po ok. 2-2,5 miesiąca
ale to zależy co, bo czasem dziecko ma dłuższe rączki/nóżki i tak samo może być szczupłe lub nabite.
-----------------------------------
kolejny wolny wieczór i już jestem po długiej kąpieli ze wszelkimi pellingami i maseczkami zjadłam sałatkę grecką, ale średnio mi podeszła (kupna z marketu z lenistwa + swój sos)

i nie wiem co na jutro na obiad... mam ok 600 g polędwiczki wieprzowej zamrożonej i muszę poszukać stosowny przepis.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Ciekawe jak dam radę w przyszłym tygodniu, bo chcemy się wybrać na paradę parowozów do Wolsztyna
ooo... a kiedy to jest? bo będziemy w tych rejonach na Majówce, tzn. na jeden dzień chcieliśmy podjechać.
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora