2014-04-28, 08:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
świetny kolor, taki pozytywne 
|
Dziękuję 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46198059]Wracam z siódemką dzieci do domu [/QUOTE]
Oooo, super 
Widziałam dalej fotki, super ! 
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46198062]dziewczyny miala ktoras z was Barry M Gelly Shine?
mysle nad kupnem bo kolory mnie kusza zwlaszcza te pastelowe 
[/QUOTE]
Nie mam, ale kuszą mnie ogólnie lakiery Barry M
Cytat:
Napisane przez Yenotek
Miałku! Z specjalną dedykacją dla Ciebie - dziewica Myślę, że bardzo do ciebie by pasowała 
Glam Polish She is Elusive, 3 warstwy. Na blogu też jest.
|

Cytat:
Napisane przez agaszak
Dobrze, że nie paznokieć
To rzucam fociachami ogródka - dumna jestem z rododendronów 
W tym roku na jakiejś wyprzedaży musimy dorwać coś fajnego do siedzenia - nasz plastikowy komplet jest nie do zdarcia - ma 12 lat  i nadal daje radę ale coś ładnego by się przydało 
Nawet się Bajcioch w słoneczku załapał 
|
Dobrze, dobrze 
Ojacie, ale cudnie, Aguś, przygarnij mnie, chcę tam mieszkać *.* Mogę spać w ogródku 
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
Mam spam 
|
Te kolorwe z Confetti mega *.*
Cytat:
Napisane przez meeow
nie wszystkie  ja, Cooone, Anula, Nef (z jej zmiennością do kształtów) mamy kwadraty. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
A ja...? 
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
jestem w trakcie zmiany kształtu  trochę długości szkoda, te jaja wcale tak fatalnie nie wyglądały jak popatrzę obiektywnie
|
Jajeczka były super na żywo!! Ale kwadraciki jeszcze lepsze i ładniejsze! 
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
Pomalowałam na zielono. Pędzelek nie chciał ze mną współpracować. Nie wiem o co chodzi  skórki pojechałam, przy czyszczeniu zmyłam lakier z połowy paznokcia  Do koloru nie jestem przekonana. Nie wiem czy go na mat zrobić.
No i nie wiem czy nie pojechałam kształtu na amen
Zdjęcie mocno poglądowe. Przepraszam za całokształt
|
Wszystko już wiesz, ja też podpiszę się pod tym że kolor nie taki, za to róż super 
Cytat:
no myślę, że wyprzytulała! 
|
Obiecała!
Ale miałam wrażenie że przez nasze m.in. lakierowe gadki tata Han patrzy na mnie jak na słodką idiotkę
Cytat:
Napisane przez Hanan26
|
Uwielbiam to 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
obiektywnie, to ja nie rozumiem jaka to sprawiedliwość, ze tobie we wszystkim ładnie! Normalnie chyba kiedyś dla czystego eksperymentu spiłuję swoje na kwadrat!!! 
|
Piłuj!!! *.* 
Cytat:
no skoro mojsze, to może lepiej, że spiłowałam 
teraz czym by tu pomalować...
może znowu na zielono? 
|
Dziewicąąąąąąą!
|
|