Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prywatne ubezpieczenie zdrowotne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-28, 10:10   #7
Laguna2
BAN stały

Dot.: Prywatne ubezpieczenie zdrowotne

Ta sama firma co wizażanka wyżej Płacę 358, 56zł za 2 osoby (choć można tańszy pakiet), ale tak jak pisałam syn wymaga opieki specjalistów.
Lux Med i tym podobne mają to do siebie, że możesz się leczyć (chyba tylko w ich placówkach), my możemy wszędzie i co jest też dla mnie istotne, to ja wybieram lekarza takiego jak mi pasuje. W jednej z firm, które sprawdzaliśmy jedyną opcją było, że w razie potrzeby umówienia lekarza, dzwoniło się na infolinię i oni umawiali do tego, który się nawinął. W Inter Polsce, to ja dzwonię po lekarzach-co jest dla mnie istotne, gdyż nie trafiamy do pierwszego z brzegu, ale szukamy naprawdę dobrych w swojej dziedzinie.
Jeśli jest to Warszawa, to masz naprawdę duży wybór (ja KRK, więc też nie mogę narzekać). Na pewno nie polecam najtańszych, gdyż mają określoną liczbę lekarzy, przykładowo tylko 3 specjalistów, abonament nie obejmuje całej diagnostyki itd.

Jeszcze co mi się przypomniało, mamy również polisy OC firmy, samochodów ubezpieczenie mieszkania, NNW i inne takie (właściwie wszystko w różnych firmach), wiec co jakiś czas odzywają się różni doradcy, jedna z nich nasza wcześniejsza klientka, zaproponowała nam wyszukanie tańszych opcji i niestety zdrowotnego w zakresie taki jak mamy nie była w stanie znaleźć...

Edytowane przez Laguna2
Czas edycji: 2014-04-28 o 10:20 Powód: dopisek
Laguna2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując