2014-04-28, 18:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez smoothly
Oj tam oj tam
To 6 cm więcej niż ja, idealny wzrost wg mnie
Zazdroszczęęęę
I ciągle zapominam dopisać że strasznie mi się spodobało mani, cudowne połączenie 
|

Drobineczka z Ciebie 

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46217264]czasem dobrze czasem zle - osobiscie ja lubie byc wysoka, Tż wysoki wiec szpilki nadal moge spokojnie nosic [/QUOTE]
Najważniejsze, że przy Tż można w szpilkach chodzić 
Cytat:
Napisane przez vivinn
A macie wyjście bezpośrednio na ogródek?
(może idiotyczne pytanie, ale u mnie też są takie ogródeczki, które sobie gospodarują wybrani lokatorzy, z tym że to takie typowo trawnikowe ogródki - trzeba wychodzić przez klatkę)
|
Mamy pokój z aneksem kuchennym i z tego pokoju drzwiami balkonowymi wychodzimy na ogródek . Jak otworzę oba skrzydła, ogródek wchodzi do mieszkania - fociacha na dole 
U mnie wszyscy na parterze mają ogródki na wyłączność- mniejsze lub większe a za naszym płotkiem jest tzw teren wspólny z placem zabaw, miejscem na grila itp za płotem wspólnoty mamy rzeczkę ( na 2 fotce rzeka jest po lewej stronie) a blok jest w ścisłym centrum osiedla
Z ogródka naszego widac budynek- to hotel przerobiony z młyna. Pod hotelem płynie rzeka i podłoga w nim jest szklana
Czekaliśmy na to mieszkanko baaardzo długo- jako pierwsi , kupiliśmy je bo tak się nam miejscówka podobała Wszystko od początku do końca sami planowaliśmy ( zamieniliśmy miejscami kuchnię z łazienką ), połączyliśmy kuchnię z pokojem i z 2 pokoików, zrobiły się 3 - Stonka ma swoje miejsce, my też. Na ogródku wszystko tymi rencami przez nas robione- od wymiany ziemi po wszystkie nasadzenia, trawnik, kamyczki, krawężniki po altankę itp. Kocham to moje miejsce na ziemi bo serducho we wszystko włożyliśmy i jest takie jak być powinno Sorki, że się tak rozpisałam 
Cytat:
Napisane przez ameljja
Fajnie
Ja mam 175, ale chciałabym mieć 177.
Dziękuję  Ciesze się, że tak to odebrałaś
Nie chlipej! 
|
Dogódź kobicie 

Cytat:
Napisane przez smoothly
To i ja się podzielę
WaH
I próba Life 71, 74
|
WaH booommmmbbbaaaaa 
Lifki na WaH jakoś mi tak średnio 
Cytat:
Napisane przez izaa29
Do zakupów już okazję sobie znalazłam hah teraz pozostaję tylko wytrzymać tak do połowy czerwca  Kropkowe life w załączniku 
|
Kurcze śliczne są te kropeczkowe nie wiem gdzie je capnę nigdzie ich u mnie nie widziałam
|
|
|