Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z ustami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-24, 11:03   #1
asiulka123
Zakorzenienie

Problem z ustami

Witam,
Nie wiem co ostatnio dzieje się z moimi ustami . Na ustach, w kąciku pojawił się czerwony obrzęk, niebyt duży, przy zamkniętych ustach niewidoczny, widoczny natomiast gdy rozchylę usta i spojrzę na nie z profilu. Coś na kształt wyprysku. Dziwi mnie to, gdyż bardzo dbam o usta, pomadki ochronne stosuję wręcz nałogowo gdy jestem w domu. Gdy gdzieś wychodzę stosuję błyszczyki, niedawno przerzuciłam się na szminki, ale po mojej ulubionej którą stosuję nie zauważyłam żadnych podrażnień. Nie jadłam niczego nowego, zresztą ta zmiana jest tylko na ustach. Pasty do zębów używam cały czas tej samej, jedynie jakiś czas temu miałam Signal, nic nie zauważyłam po niej, chociaż wybitnie mi nie podpasowała i wróciłam do tej co zawsze. Kupiłam sobie w piątek po południu maść z witaminą A i od tego czasu cały czas ją stosuję. W drugim kąciku zaczęło się też coś podobnego robić, ale właśnie dzięki tej maści zaczęło znikać,jednak w tym drugim kąciku wciąż pozostaje . Czy któraś z Was miała może podobny problem? Jeśli to nie ustąpi, oczywiście wybiorę się do lekarza. Czy to jakieś uczulenie, może niedobór witamin?

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując