Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wesele we Włocławku.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 17:22   #222
denken
Przyczajenie

Dot.: Wesele we Włocławku.

Witam,
wrócę do tematu lokalu na wesele we Włocławku, ponieważ tydzień temu mieliśmy wesele w Riverside. Na temat tego lokalu jest mało opinii, więc wypowiem się co nie co Wizualnie każda może ocenić sama, dla mnie (dla gości też ) sala piękna. Współpraca z właścicielami super, zawsze dostępni, mili i pomocni. Sprawy organizacyjne załatwia się głównie z Panią Wiolettą, która ma duże doświadczenie w tej branży i osobiście dopilnowuje każdego szczegółu, dostępna o każdej porze zarówno telefonicznie jak i mailowo. Jedzenie bardzo smaczne i każdy może się najeść . Oczywiście bardzo ważna kwestia: obsługa. Jestem nie tyle co zadowolona, jak bardzo pozytywnie zaskoczona! Pierwszy raz spotkałam się z tak uprzejmą obsługą ;P kelnerzy i kelnerki chodzą bez przerwy i dbają o swoją część stolików i nawet dbają o tych, co przy nich siedzą, pytając czy wszystko dobrze .
Podsumowując, bardzo polecam ten lokal, pełen profesjonalizm, a przy tym bardzo pomocni i bardzo mili ludzie (nawet szefa kuchni mają miłego ;P, mieliśmy okazję poznać podczas degustacji ).
Mam nadzieję że moja opinia będzie przydatna albo chociaż uspokoi niektóre przyszłe panny młode, mi przed weselem przydałaby się gdzieś taka opinia dla uspokojenia, bo to był nasz pierwszy kontakt z Riverside (i bardzo się cieszę że tam odbyło się nasze wesele ).
denken jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując