2014-05-04, 19:37
|
|
|
and cigarettes
|
Dot.: Problem rodzinny, dziwne zachowanie mojej mamy.
Cytat:
Napisane przez Jezus Chrystus
Hej.
Problem dotyczy ostatnich wydarzeń, które zaszły w moim życiu a wszystko związane jest z moją rodziną. Na wstępie chciałbym powiedzieć, że pochodzę z normalnej, przeciętnej, skromnej rodziny klasy robotniczej. Dotychczas wszystko w moim, życiu odbywało się jak to w klasycznej, modelowej rodzinie bywa. Do czasu gdy coś zaczęło dziać się z moją mamą. Od jakiegoś czasu zamknęła się w sobie i jest delikatnie mówiąc trochę dziwna. Wczoraj chcąc dowiedzieć się z czego wynika taki stan rzeczy postanowiłem z nią porozmawiać. To co usłyszałem zaszokowało mnie i sam nie wiem co o tym myśleć. Otóż oznajmiła mi, że mój tato nie jest moim ojcem biologicznym. Podobno w ciążę zaszła z innym mężczyzną jeszcze przed ślubem z tatą. Tato podobno o wszystkim wiedział i mimo wszystko postanowił się z nią ożenić. Dlatego sytuacja ta wydaję mi się tym bardziej dziwna. Powiedziała mi, że jej ostatnie nastroje i dziwne zachowanie wynika z faktu, że tamten facet był po prostu anielski i nie potrafi do dziś o nim zapomnieć, a ślub z tatą był tylko z rozsądku. Stwierdziła także, że tato też nie wyszedł za nią bezinteresownie tylko poszedł na jakiś układ z moim prawdziwym ojcem. Szczegółów jednak nie znam. Martwi mnie sytuacja. Sam nie wiem co mam myśleć. To wszystko brzmi niewiarygodnie. Po tylu latach normalnego życia odkrycie takich faktów jest szokujące. Sam temu nie dowierzam i myślę, że może coś nie tak z moją mamą. Może ktoś miał podobny problem. Proszę o wypowiedzenie się.
|
Myślę, że coś złego się dzieje. Spędzaj z mamą dużo czasu, opiekuj się nią, bo mam przeczucie, że ktoś może próbować ją gdzieś wziąć.
Bądź czujny głównie 15. sierpnia.
|
|
|