|
Chlopak oglada (i przechowuje!) zdjecia kolezanek.
Witam.
Jestem z moim chłopakiem od prawie 2 lat i jakis czas temu zorientowalam sie, ze przeglada on zdjecia kolezanek na fb, rowniez bylych, z ktorymi sypial. Mało tego pare dni temu chciałam zapisac obrazek na jego kompie i przez to znalazlam zdjecia "kolezanek" z innymi golymi babami (juz mniejsza z nimi) w folderze laseczki. Załamalam sie, Rozmawialismy o tym milion razy, wiedzial, ze mi to przeszkadza, a ze domyslil sie, ze zaczelam przegladac historie to sobie je zapisal... Wiem, ze moge teraz wyjsc na zazdrosnice i taka co za duzo sprawdza faceta, ale wczesniej dowiedzialam sie ze pisal (bo niby juz nie pisze) wlasnie z roznymi kolezankami i to ewidentnie byl flirt. wybaczylam, ale nie ufam i stad moje sprawdzanie go. Dodam, ze oprocz tego jerstesmy szczesliwi, kochamy sie, jestem pewna jego milosci bo mi to bardzo okazuje. Po rozmowie o zdjeciach usunal caly folder, przeprosil ale stwierdzi ze przesadzam, bo dla niego to nic nie znaczy, a ja robie problem. Bo dla mnie to jest problem.
Doradzcie prosze co powinnam zrobic i co wy byscie zrobily na moim miejscu.
|