Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-06, 15:27   #3453
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Może znów jakiś skok. Kurcze, nie wiem...

Dziękuję Luna

To jak już zaczniesz to wpadnij też do mnie

1. mi pierwszy szew też wypadł jakoś na 5-6 dobę. Kolejne wyłaziły co jakiś czas pojedyńczo a ostatni to chyba jakoś pod koniec połogu i to ten który był na zewnątrz. A co do krwawienia to u mnie leciało i leciało, więc jeśli się obawiasz, że za mało krwawisz i jeszcze dodatkowo nie czujesz obkurczania macicy to może zgłoś to położnej. Lepiej dmuchać na zimne. Ja czułam obkurczanie już od razu. W szczególności w trakcie karmienia. To był taki ból okresowy, takie skurcze.

2. Tak jak dziewczyny piszą, liczysz od początku karmienia.

3. Każda chyba ten problem miała. Smaruj najlepiej własnym mlekiem i wietrz często sutki. Z czasem się zagoją i będzie ok.

Dzięki za odpowiedź

A do do kaszki ryżowej to chyba ryż ma trochę zapierające działanie.

My po szczepieniu.
Antoś zniósł je dzielnie jak na mężczyznę przystało. Zapłakał po każdym ukłuciu ale po utuleniu przestawał.
Waży 6300g i mierzy 67cm. Mój duży chłopak
Pytałam pediatrę o wprowadzenie mleka. Mówiła, że możemy spróbować, ale poradziła najpierw z HA trochę a potem ewentualnie na normalne przejść. Wszystko powoli, mieszać jedną miarkę nowego, resztę pepti i tak po trochu zwiększać dawkę. Co do rozszerzania diety to poleciła opóźnić o miesiąc ze względu na jego wcześniejsze problemy alergiczne, więc mamy zacząć od ziemniaczka po skończonym 5 miesiącu.
No i chyba tyle..
Teraz mój synuś sobie śpi spokojnie w leżaczku wtulony w kocyk przytulankę.
No pięknie Antoś rośnieklaski;

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora