2014-05-06, 22:23
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Cytat:
Napisane przez Yo-asia
Tez chciałabym jutro pobiegać, najlepiej przed śniadaniem ale po dzisiejszych wykrokach juz czuje nogi i nie wiem jak jutro bedą sie sprawowały
PAULINA ja naogladalam sie za dużo chirurgów i takich tam dlatemu nie powiem co mi przyszło do glowy(!!) odnośnie tygo paraliżu ale jedno Ci powiem nie możecie tego lekceważyć!!
|
Jest już na oddziale, to prawdopodobnie zapalenie nerwu twarzowego (miał to dwa lata temu) i za gówniarza, ale że mu się powtarza to do szpitala. Zrobili mu tomograf, ciekawe co powiedzą jutro.
W związku z tym, że spędziłam pół dnia na izbie, potem przywożenie rzeczy, potem po dziecko nie zjadłam dziś (oprócz śniadania) nic pełnowartościowego (u mamy posiliłam się ziemniakami z sosem i mięsem) a u teściowej pomidorówką. Do tego - lód, dwa herbatniki, 8 michałków i baton proteinowy (z rossmana - cholera tak mi podniósł cukier, że aż mi było niedobrze). Kupiłam sobie 3 lakiery i utwardzacz w rossie, jutro chyba jeszcze dokupie odżywkę jakąś.
Etap III 70 => 65kg
FBW + czysta miska
Blogowy dziennik odchudzania - sernik gotowany
|
|
|