Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-06, 22:23   #3886
paulina_obd
Raczkowanie

Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość
Tez chciałabym jutro pobiegać, najlepiej przed śniadaniem ale po dzisiejszych wykrokach juz czuje nogi i nie wiem jak jutro bedą sie sprawowały

PAULINA ja naogladalam sie za dużo chirurgów i takich tam dlatemu nie powiem co mi przyszło do glowy(!!) odnośnie tygo paraliżu ale jedno Ci powiem nie możecie tego lekceważyć!!
Jest już na oddziale, to prawdopodobnie zapalenie nerwu twarzowego (miał to dwa lata temu) i za gówniarza, ale że mu się powtarza to do szpitala. Zrobili mu tomograf, ciekawe co powiedzą jutro.

W związku z tym, że spędziłam pół dnia na izbie, potem przywożenie rzeczy, potem po dziecko nie zjadłam dziś (oprócz śniadania) nic pełnowartościowego (u mamy posiliłam się ziemniakami z sosem i mięsem) a u teściowej pomidorówką. Do tego - lód, dwa herbatniki, 8 michałków i baton proteinowy (z rossmana - cholera tak mi podniósł cukier, że aż mi było niedobrze). Kupiłam sobie 3 lakiery i utwardzacz w rossie, jutro chyba jeszcze dokupie odżywkę jakąś.
Etap III 70 => 65kg

FBW + czysta miska

Blogowy dziennik odchudzania - sernik gotowany
paulina_obd jest offline Zgłoś do moderatora