Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-07, 13:52   #1702
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Wiecie co, pierwszy raz tak spanikowalam dzisiaj.. wczoraj malo sie dzidzia ruszala a w nocy jakos tak dziwnie z brzuchem i macica mialam ze nawet nie potrafie opisac wam tego. I rano sie budze z jakims takim strachem i chce zeby sie malenstwo poruszalo a tu nic. Mowie do meza ze chyba pojade do mojej dawnej p. ginekolog zeby zobaczyla czy ws9ystko ok bo moj lekarz prowadzacy jest na wakacjach. Ale tz mowi zebym sie uspokoila i ze napewno maluszek sie ruszy. Troche minelo ale rzeczywiscie dostalam ze 3 kopniaczki uspokoilam sie na chwile. Teraz tez sobie spi chyba dzidzia bo nie czuje zadnych ruchow ale staram sie myslec pozytywnie. Nawet nie wiedzialam ze moge tak spanikowac

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Czekamy na relacje
Widzisz,najważniejsze,że maluch Cię skopał to już nie masz się czym martwić Może tak samo jak my jest leniwy przez tą paskudną pogodę... A my jeszcze tyle czasu do wizyty mamy...Ehh..

Cytat:
Napisane przez katiusza1985 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/sliczny-kocyk-koc-...144850199.html
ja mam taki kocyk - doklądnie niebieski. Uwielbiam go. Kupuję go też w prezentach. I dla maleństwa w brzuszku też kupię naprawdę super

-
Właśnie z tych cieniutkich chcę taki Akrylowy już mam to jeszcze mikrofibra i minky Może za dużo te 3 kocyki,ale zawsze się przydadzą

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora