2014-05-08, 13:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
Napisane przez Ana***
że to niby zapobiega depresji?
no nieźle  już sobie to wyobraziłam jak któraś się rozkoszuje tym daniem 
|
Taaa,podobno można przerobić to na tabletki lub zrobić gulasz... Porażka 
Cytat:
Napisane przez Latte88
Jedzą tez czytałam, albo mrożą sobie i czekają na lepszy czas zeby zjeść. Ponoć to bomba witaminowa
Zwierzęta w sumie zjadają 
|
No ale niestety ludzie a zwierzęta to jest jednak jakaś różnica Ale ludzie to już co raz bardziej upodabniają się do zwierząt,więc co się dziwić 
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88
Etusia, Meta - szukała szczęścia widocznie, szkoda że czyste majtki tam były a nie osrakane 
Zostają do niedzieli a ja nam już dość
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Do niedzieli szybko zleci
Cytat:
Napisane przez DorissiriD
Znam podobną sytuację. Dziewczynka 6 lat i codziennie rano mleko modyfikowane! z butelki przez smoczek. Już się butelka zepsuła, pękła. Zamiast dziecku powiedzieć, że nie nie da się, koniec, to kupili nową butelkę  Teraz poszła do zerówki i chyba już nie pije. Wstydziła się tego, ale piła.
|
No to już głupota rodziców wychodzi... Niech sobie pije to mleko ale na Boga nie tyle czasu żeby dziecko było przyklejone do butelki... Niektórzy rodzice nie myślą nic..
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|
|
|