Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-08, 13:05   #2014
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
że to niby zapobiega depresji?
no nieźle już sobie to wyobraziłam jak któraś się rozkoszuje tym daniem
Taaa,podobno można przerobić to na tabletki lub zrobić gulasz... Porażka
Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość

Jedzą tez czytałam, albo mrożą sobie i czekają na lepszy czas zeby zjeść. Ponoć to bomba witaminowa
Zwierzęta w sumie zjadają
No ale niestety ludzie a zwierzęta to jest jednak jakaś różnica Ale ludzie to już co raz bardziej upodabniają się do zwierząt,więc co się dziwić

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Etusia, Meta - szukała szczęścia widocznie, szkoda że czyste majtki tam były a nie osrakane
Zostają do niedzieli a ja nam już dość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Do niedzieli szybko zleci

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Znam podobną sytuację. Dziewczynka 6 lat i codziennie rano mleko modyfikowane! z butelki przez smoczek. Już się butelka zepsuła, pękła. Zamiast dziecku powiedzieć, że nie nie da się, koniec, to kupili nową butelkę Teraz poszła do zerówki i chyba już nie pije. Wstydziła się tego, ale piła.
No to już głupota rodziców wychodzi... Niech sobie pije to mleko ale na Boga nie tyle czasu żeby dziecko było przyklejone do butelki... Niektórzy rodzice nie myślą nic..

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora