Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-09, 10:29   #243
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
gosiulka ślicznie wyglądałaś w tym pieknym dniu
kiedy to było

Cytat:
Napisane przez klarites Pokaż wiadomość
Oj, Wy się dziewczyny boicie, że dziecko od czasu do czasu wypije soczek, a ja małemu od zawsze daję (wprawdzie domowy) sok malinowy z wodą... Ale wszystkim innym gardzi Wody nie tknie (próbowałam od wody zaczynać), herbatki hippa nie, nawet bobofrut nie za bardzo. W tym roku będę musiała kupić malin i narobić soków na zimę. Mam nadzieję, że krzywdy mu tym nie zrobiłam...

a moja tez pije soki, wodę, herbatę i jakoś się aż tak tym nie przejmuje. małej nic nie jest

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Spokojnie dobije do 2 kg, dzisiaj prawie cały poranek spędziłam na kanapie... kupuję wyprawkę
super, pamiętam jakie to fajne było dużo tez będziesz miałą rzeczy po Antosiu

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
no hej
ja zawsze o siódmej pije kawe i jem śniadanko..Wiktor dogorywa w moim łóżku.. ogląda bajkę Dora..i pije kakao..Gabryś stoi przy mnie zerka na Dore..podskakuje i zajada moje kanapki...uwielbiam poranki i wyspane ..wesołe dzieci...
no i oczywiscie ja..w telefonie Was czytam
jaki to pięknie opisałaś

Elizka właśnie ma drzemkę, jak się wyśpi jemy coś i jedziemy na zakupy bo jutro ma chrzestna Elizy przyjechać na grilla.

Pogoda u nas cudna, znowu spędzimy cały dzień w ogrodzie

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Podałam wczoraj Elizie pierwszy raz mleko od krowy do picia. I nie ma żadnych skutków ubocznych czyli możemy powoli częściej podawać takie mleczko Powiem Wam że smakowało jej bardziej niż mm wypiła aż 210 ml na raz
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując