2014-05-09, 10:29
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013
Cytat:
Napisane przez ada32
gosiulka ślicznie wyglądałaś w tym pieknym dniu 
|
kiedy to było
Cytat:
Napisane przez klarites
Oj, Wy się dziewczyny boicie, że dziecko od czasu do czasu wypije soczek, a ja małemu od zawsze daję (wprawdzie domowy) sok malinowy z wodą... Ale wszystkim innym gardzi  Wody nie tknie (próbowałam od wody zaczynać), herbatki hippa nie, nawet bobofrut nie za bardzo. W tym roku będę musiała kupić malin i narobić soków na zimę. Mam nadzieję, że krzywdy mu tym nie zrobiłam...
|
a moja tez pije soki, wodę, herbatę i jakoś się aż tak tym nie przejmuje. małej nic nie jest 
Cytat:
Napisane przez karolina2121
Spokojnie dobije do 2 kg, dzisiaj prawie cały poranek spędziłam na kanapie... kupuję wyprawkę 
|
super, pamiętam jakie to fajne było dużo tez będziesz miałą rzeczy po Antosiu
Cytat:
Napisane przez ada32
no hej 
ja zawsze o siódmej pije kawe i jem śniadanko..Wiktor dogorywa w moim łóżku.. ogląda bajkę Dora..i pije kakao..Gabryś stoi przy mnie zerka na Dore..podskakuje i zajada moje kanapki...uwielbiam poranki i wyspane ..wesołe dzieci  ...
no i oczywiscie ja..w telefonie Was czytam 
|
jaki to pięknie opisałaś
Elizka właśnie ma drzemkę, jak się wyśpi jemy coś i jedziemy na zakupy bo jutro ma chrzestna Elizy przyjechać na grilla.
Pogoda u nas cudna, znowu spędzimy cały dzień w ogrodzie
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
Podałam wczoraj Elizie pierwszy raz mleko od krowy do picia. I nie ma żadnych skutków ubocznych czyli możemy powoli częściej podawać takie mleczko Powiem Wam że smakowało jej bardziej niż mm wypiła aż 210 ml na raz
|
|
|