Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-09, 14:14   #272
esskapada
Zadomowienie

Dot.: Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
Ash, minka Sofci jest przeboska i jak tu jej nie kochac?
z tym zasypianiem to tak raz mi sie mlodego udalo "uspic", ale trwalo to ponad godzine... i kiedys w nocy tez sie obudzil, a ja nie mialam sily, to po 1,5h lazenia i skakania, bawienia sie lampka, padl tez sam z siebie...

zauwaz, ze wtedy mlodzi mieszkali zazwyczaj z dziadkami, mieli ich "w razie wu" pod nosem

nie no, bron boze nie myslalam tutaj o krzyku czy stanowczemu powtarzaniu "nie wolno" z kamienna mina - tez przytulam mlodego i mowie "ale mamusie to boli, wiesz kochanie?" albo "tak to komputer sie popsuje, zabo moja, choc obejrzymy twoja ksiazeczke". tak se mysle, ze to lepsze niz siedziec i sie smiac i machnac reka "a niech robi"

one nie wiedza, co pisza ale tez maja w razie czego babcie pod nosem, to na pewno tez zmienia postac rzeczy

jak cie praca nie goni, to sie cycujcie z zelazem nie bedzie tak zle, bo cos jednak mu przemycalas, i zapasy sobie zrobil. na troche mu wystarczy

jesli chodzi o fryz i ozdobe - rozumiem, ze welon niebardzo?
to z ozdob wydaje mi sie, ze cos takiego jak tu stroik 3 i 4 moze? http://www.carmen-slubne.pl/akcesoria/stroiki-i-kwiaty

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

nieee, to faktycznie bez welonu juz. na zakryte ramiona jeszcze welon trzaskac to bez sensu. mysle, ze te ozdoby beda lepszym pomyslem

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

no to juz w ogole sie utwierdzilam tez tak bede robic. zaleta jest to, ze mlody nie widzi jak sie z jego skwaszonej mordki nabijam, jak go przytule
u nas tez deszcz, a mlody bez obiadu padl na cycu...

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

swieta racja kochana, a to powiedzenie super
co do relacji z mama i babcia - mysle, ze ty najwiecej na ten temat mozesz powiedziec

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

kusisz tylko z tym przetrzymywaniem i obiadem na spiocha prawie ze... ech, jak tego dokonac?
dokladnie te same stroiki wpadly mi w oko

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
eska...wrzuc parę plastrów surowych ziemniaków..chwile gotujesz..po czym odstaw na kilkanaście minut..po tym czasie wyciągnij ziemniaki..powinny wchłonąć nadmiar soli z zupy..
wyższa technika to kurze bialko..gdy sie zetnie odcedzić i gotowe..ale to jak juz na prawde za solisz przesadnie
juz zjadlam

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

moje dziecko zaskakuje mnie coraz bardziej.. juz raczkowac nie chce tylko chodzi powolutki (na raczkach jest szybciej no ale jak woli ) do tego dzisiaj pokazalam konika takie klok jezykiem i chodzi i kloka a przed chwila patrze a chodzi po pokoju z klockami i je sprzata wrzucajac je do pudelka

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68473.png
esskapada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując