Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Daj z siebie wszystko, ziomek, wakacje już blisko! Matura 2014 cz. 6.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-09, 15:58   #150
no_i
Raczkowanie

Dot.: Daj z siebie wszystko, ziomek, wakacje już blisko! Matura 2014 cz. 6.

Cytat:
Napisane przez last minute Pokaż wiadomość
ofc! ukochana matma!

to niech ku*wa wrzuci chociaż cały arkusz, anie 5 zadań zamkniętych, i to jeszcze nie najgorszych
ok, ja serio rozumiem-że matura powiedzmy w latach `80 była trudna! ro-zu-miem! wtedy do liceum chodzili nieliczni, o studiach to większość słyszała w TV( nie mówie złośliwie), wiem,jaki zakres byl np. na matme, nie mieli wzorów-ciocia mi pokazywała ściągi maturalne z matmy-i to ja rozumiem.
ale najczęściej słowa typu: -Te matury to każdy powinien zdać. Pzrecież to taki banał... to w 90% wypowiadają ludzie starsi od nas o 3-5 lat! no bez jaj! ich łątwiejsza?! nam dojechali wyjątkowo, ale ogólnie rok 2013 nie był jakoś rażąco łatwiejszy od 2009 na przykład! i to mnie denerwuje

aa i :
Nigdy nie powiem nikomu,czy to młodszemu bratu czy kiedyś swoim dzieciom,że matura to bzdura! NIGDY!!!
to na fejsa wrzuciła taka dziewczyna, która rok temu pisała maturę... także wielce mądra jest, bo juz studiuje .

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Karlie69 Pokaż wiadomość
Ja będę improwizować, a co tam Z fizycznej mało co kojarzę, dlatego mam nadzieję, że będzie dużo społ.-ekonomicznej I baaardzo mało Polski ;>
no niech jest społeczno ekonomiczna. też coś tam kojarzę. o to, to może być ^^

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Karlie69 Pokaż wiadomość
Ja będę improwizować, a co tam Z fizycznej mało co kojarzę, dlatego mam nadzieję, że będzie dużo społ.-ekonomicznej I baaardzo mało Polski ;>
no niech jest społeczno ekonomiczna. też coś tam kojarzę. o to, to może być ^^
no_i jest offline Zgłoś do moderatora