2014-05-09, 15:58
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Daj z siebie wszystko, ziomek, wakacje już blisko! Matura 2014 cz. 6.
Cytat:
Napisane przez last minute
ofc! ukochana matma!
to niech ku*wa wrzuci chociaż cały arkusz, anie 5 zadań zamkniętych, i to jeszcze nie najgorszych
ok, ja serio rozumiem-że matura powiedzmy w latach `80 była trudna! ro-zu-miem! wtedy do liceum chodzili nieliczni, o studiach to większość słyszała w TV( nie mówie złośliwie), wiem,jaki zakres byl np. na matme, nie mieli wzorów-ciocia mi pokazywała ściągi maturalne z matmy-i to ja rozumiem.
ale najczęściej słowa typu: - Te matury to każdy powinien zdać. Pzrecież to taki banał... to w 90% wypowiadają ludzie starsi od nas o 3-5 lat! no bez jaj! ich łątwiejsza?! nam dojechali wyjątkowo, ale ogólnie rok 2013 nie był jakoś rażąco łatwiejszy od 2009 na przykład! i to mnie denerwuje
aa i :
Nigdy nie powiem nikomu,czy to młodszemu bratu czy kiedyś swoim dzieciom,że matura to bzdura! NIGDY!!!
|
to na fejsa wrzuciła taka dziewczyna, która rok temu pisała maturę... także wielce mądra jest, bo juz studiuje .
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------
Cytat:
Napisane przez Karlie69
Ja będę improwizować, a co tam  Z fizycznej mało co kojarzę, dlatego mam nadzieję, że będzie dużo społ.-ekonomicznej  I baaardzo mało Polski ;>
|
no niech jest społeczno ekonomiczna. też coś tam kojarzę. o to, to może być ^^
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Karlie69
Ja będę improwizować, a co tam  Z fizycznej mało co kojarzę, dlatego mam nadzieję, że będzie dużo społ.-ekonomicznej  I baaardzo mało Polski ;>
|
no niech jest społeczno ekonomiczna. też coś tam kojarzę. o to, to może być ^^
|
|
|