Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Daj z siebie wszystko, ziomek, wakacje już blisko! Matura 2014 cz. 6.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-09, 22:50   #427
Zuela
Raczkowanie

Dot.: Daj z siebie wszystko, ziomek, wakacje już blisko! Matura 2014 cz. 6.

Cytat:
Napisane przez latesate Pokaż wiadomość
ja się stresuję tym polskim, bo nie mam jeszcze skończonego, a potem nie wiem jak mam się tego uczyć i nie wiem co robić jak już wejdę do komisji, bardzo się stresuję w takich momentach
a wszystko potęguje geografia w środe, w ogóle wszystko się tak rzuciło teraz
Ja też jeszcze pracuję nad polskim Kiedy masz swoją prezentację?

Cytat:
Napisane przez fkhghkyh Pokaż wiadomość
To chyba zależy od nauczyciela, bo akurat ta, która egzaminowała tego kolegę i mnie również to miała gotowe pytania i wydrukowane więc słabo, a w sali obok nauczyciel wymyślał pytania na bieżąco jak usłyszał prezentacje i nikogo się nie czepiał o takie rzeczy. Mnie też zapytała jak literatura przedmiotu pomogła mi w przygotowaniu prezentacji. Ja tam mówię że pomogła zrozumieć jakiś głębszy sens i ubogacić coś tam coś tam, a ona do mnie, że to co mówię nie jest adekwatne do tego co napisałam itd. Chciała mi uświadomić po prostu, że miałam beznadziejną literature przedmiotu haha;p
Może faktycznie przesadziłam z ilością "Biblioteczki opracowań" :P
A dostałaś jakieś pytania ściśle dotyczące treści wybranych przez Ciebie książek? Ja się bardzo boję, że będę musiała wykuć historię wszystkich bogów i zależności między nimi na swoją prezentację. (robię o mitologii nordyckiej w literaturze).

Edytowane przez Zuela
Czas edycji: 2014-05-09 o 22:51
Zuela jest offline Zgłoś do moderatora