Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
Napisane przez kularek
debesciara - co do płatków uważam tak samo -zostało mi prawie całe opakowanie po Jasiu -użyłam dosłownie kilku, wolałam tetrę właśnie 
miałam cążki -były w komplecie z nożyczkami ale jakoś nie było mi wygodnie
przy Jasiu mieliśmy dużo mniejszy dom i nie była niania potrzebna -spał z nami w pokoju a teraz mamy większy dom i np. jak maluszek będzie w naszej sypialni a ja w kuchni obiad będę robić czy w łazience na dole to za nic go nie usłyszę i Jasiul w swoim pokoju a on bardzo często-codziennie mówi przez sen i się budzi więc tym bardziej się przyda ale właśnie nie mogę się zdecydować na jaką bo nie chce bardzo drogiej i tutaj ktoś (przepraszam nie pamiętam ale bardzo dziękuję za polecenie  ) polecał taką z opcją video ale takiej nie potrzebuję -chodzi mi tylko o głos - bo jakby miała obraz to chyba nic bym nie robiła tylko patrzyła co tam się dzieje
jeśli Ty byś kupiła wcześniej to daj znać jak i co bo mi właśnie najbardziej na zasięgu zależy 
my może po nast. wypłacie wybierzemy się na poszukiwania ale chciałabym mieć jakiekolwiek pojęcie
|
orajt 
Cytat:
Napisane przez agnes208
Ja dzis bylam na wizycie szyjka ok wody tez dziec ok 2200 haha a 2 tyg temu mial miec 2180 wiec widac jakie to obliczanie. Wierze dzisiejszemu lekarzowi bo ma dobre usg i trwalo ono 30min a nie tak jak w szpitalu 1 minute  od 35t lekarz kazal sobie masowac szyjke zeby ja uelastycznic. Haha poinstruowal nawe tz jak to robic. Pytalam tez o te klocia co mialam przez dwa dni,stwierdzil ze to normalne glowka naciska i tak juz bedzie sie zdazac.
|
oooo jaaaa pierwsze słyszę To my do szyjki możemy się dostać i tam gmerać? jak to niby ma się odbywać?
|