Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe styczniowe mamusie 2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-10, 19:50   #272
antosia5
Rozeznanie

Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja nadal "umieram" mdłości i ten okropny ból żołądka wykańcza mnie czasem jestem tak tym bólem zmęczona że ryczec mi sie chce...
W czwartek idę do gin zapytam się czy lekarz rodzinny może mi coś przepisać na ta podrażnioną śluzówkę żoładka. Przed ciążą myslałam że zostało to wyleczone ale jak widać znów wróciło...
Witajcie Dziewczyny
Podczytuje Was trochę, bo jeszcze do niedawna nie bylam pewna czy bede grudniową mamusią czy styczniową (w sumie nadal nie wiem, ale wg moich wyliczeń jednak grudniową)
Chciałam tylko coś napisac tym, którzy sie mega meczą z mdlościami i czesto wymiotują- bardzo Wam współczuję, bo sama jeszcze kilka dni temu nie moglam wstać z lożka, rzygałam wsyztskim, nawet wodą, więc nie dawałam rady nic jeść,ani pić. Z wyczerpania nawet straciłam kilka razy przytomność. Na szcześćie parę dni temu miałam wizytę u lekarza i wypisała mi Nausema - taki kompleks witamin z grupy B, gdzie jest bardzo duża dawka wit B6 (teraz dziennie biorę az 30mg jej), jest też trochę B12 i B1. Nie wiem czy w PL są dokladnie z taką samą nazwą (bo mieszkam w de), ale może podpytajcie o to swojego lekarza, czy nawet kogoś w aptece- a nóż widelec Wam też pomoże choć trochę Teraz biorę juz 4 dzień i naprawdę jest o wiele wiele lepiej.
antosia5 jest offline Zgłoś do moderatora