2014-05-10, 19:50
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015
Cytat:
Napisane przez simonee
Cześć dziewczyny
Ja nadal "umieram" mdłości i ten okropny ból żołądka wykańcza mnie  czasem jestem tak tym bólem zmęczona że ryczec mi sie chce... 
W czwartek idę do gin zapytam się czy lekarz rodzinny może mi coś przepisać na ta podrażnioną śluzówkę żoładka. Przed ciążą myslałam że zostało to wyleczone ale jak widać znów wróciło...
|
Witajcie Dziewczyny
Podczytuje Was trochę, bo jeszcze do niedawna nie bylam pewna czy bede grudniową mamusią czy styczniową (w sumie nadal nie wiem, ale wg moich wyliczeń jednak grudniową )
Chciałam tylko coś napisac tym, którzy sie mega meczą z mdlościami i czesto wymiotują- bardzo Wam współczuję, bo sama jeszcze kilka dni temu nie moglam wstać z lożka, rzygałam wsyztskim, nawet wodą, więc nie dawałam rady nic jeść,ani pić. Z wyczerpania nawet straciłam kilka razy przytomność. Na szcześćie parę dni temu miałam wizytę u lekarza i wypisała mi Nausema - taki kompleks witamin z grupy B, gdzie jest bardzo duża dawka wit B6 (teraz dziennie biorę az 30mg jej), jest też trochę B12 i B1. Nie wiem czy w PL są dokladnie z taką samą nazwą (bo mieszkam w de), ale może podpytajcie o to swojego lekarza, czy nawet kogoś w aptece- a nóż widelec Wam też pomoże choć trochę Teraz biorę juz 4 dzień i naprawdę jest o wiele wiele lepiej.
|
|
|