2014-05-10, 19:06
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Największe faux pas popełniane przez Młodych part II
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46381331]Ja szczerze nie miałabym pojęcia kogo z kim posadzić, nie wiem w jakich obecnie stosunkach jest np. wujek Władek z wujkiem Zbyszkiem I nie każdy ma pojęcie w jakich stosunkach z kim ja jestem ani z kim chciałabym siedzieć [/QUOTE]
Przecież nie sadza się osób tej samej płci obok siebie... A jeśli tylko nie są pokłóceni, to powinni umieć się zachować.
Byłam raz na weselu bez winietek i to było koszmarne. Nie wiedzieliśmy, że trzeba się bić o miejsca, więc trafiliśmy na jakiś koniec sali, pomiędzy sąsiadów rodziców panny młodej (sic!), nie znaliśmy wokół nikogo.
Moim zasadniczym celem na obiedzie poślubnym będzie zapoznanie ze sobą dwóch rodzin. Dlatego raczej będą wizytówki, mimo że zapraszam niewielką liczbę gości. Chciałabym, żeby usiedli tak, żeby się poznać nawzajem i zintegrować, a nie dusić we własnym sosie 
Cytat:
Napisane przez Atomoowka
Mamy natomiast plan stołów i podzielone na 3 stoły, jeden to rodzina Młodej, drug Młodego i trzeci przyjaciele. Jak usiądą w obrębie stołów to już ich decyzja.
|
To też jest jakiś sposób Bardzo zgrabnie rozwiązane!
|
|
|