2014-05-10, 23:29
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dobrze się już tu wszystkie znamy, po raz kolejny sobie kumkamy, atak klonów po
Byłam na koncercie, wiadomo, tłum ludzi, krzyki, skoki no i jeden tak skoczył, że wpadł na mnie a ja upadając wpadłam nogą w dziurę. Gdyby tego było ten sam koleś przewrócił się na mnie, na tę już obolałą nogę i darł japsko (przepraszam za wyrażenie ) 
Ale w sumie u mnie już nie było ciekawych koncertów (tzn. nie było gwiazd które mnie interesowały, o), więc aż tak mocno nie rozpaczam 
Gdyby mało mi było stresów i przeżyć to wsiadłam nie do tego pociągu co powinnam i mój właściwy pociąg był opóźniony o 15 minut czego skutkiem było to, że spóźniłam się na busa z dworca do domu żeby było jeszcze bardziej źle to lekarz na pogotowiu "zezwał mnie", że nie poszłam od razu na pogotowie tylko jechałam tyle godzin w pociągu i dokończyłam juwenalia tego dnia.. a ja się głupio usprawiedliwiłam, że nie wiedziałam który szpital ma dyżur 
Możdzulek - moje miasto studenckie sąsiaduje z innym miastem gdzie sa uniwersytety, więc jak coś to mogę zawsze pojechac jeszcze tam
Edytowane przez olewa
Czas edycji: 2014-05-10 o 23:32
|
|
|