Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-11, 14:51   #1177
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
uff. Chłopaki na dworze, a Kalina śpi w chuście... Dzisiaj gorszy dzień mamy, nie mogła się coś utulić do snu od rana, a jak już zasnęła, to za chwilę się budziła, w międzyczasie dwa razy zgłodniała, zasrała się itd. Ale w końcu ją ubiłam (w chuście i z suszarką)
Kurczę, z Małą, jak się wyczai ten moment, kiedy zaczyna być śpiąca, to zasypia sama, bez żadnych wspomagaczy, ale jak się przegapi, to jest masakra...

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość
Doczekałam się dziś pierwszego, cudownego uśmiechu

Cytat:
Napisane przez martyna141 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poklocilam sie z Tztem do tego stopnia ze jestem z dzieckiem u rodzicow, nie moglam wytrzymac juz poprostu.. Jak wyszedl wczoraj na urodzinowego grilla do kolegi tak wrocil dzisiaj o 9.30 do domu pijany po moich telefonach i grozbach. Ja zasuwam w domu i przy dziecku jak on jest w domu tez bo zmeczony po pracy ale jak widac na imprezy sily ma. Wczoraj juz myslalm ze plecy mi odpadna a jeszcze Mala marudzila do polnocy.. Na dodatek probowal cos krecic i klamal jak nic co jest jeszcze gorsze plus uslyszalam ze pcha we mnie pieniadze a ja umiem latac albo do niego albo do rodzicow a sama nic tylko jestem wychodzi darmozjadem co nic nie robi.. Pol nocy nie spalam a ten do domu wracal od 2 w nocy, ledwo zyje.

Przykro mi, ale nie moge sobie pozwolic na takie traktowanie moze i nie pracuje chociaz bardzo bym chciala bo zawsze staralam sie miec wlasne pieniadze dorabialam na studiach gdzie moglam i dziecka narazie nie planowalam a ze zycie potoczylo sie inaczej - wiekszego szczescia sobie nie wyobrazam. Dobrze chociaz wiedziec na czym stoje i co o mnie mysli. Ide poplakac poki Zosia spi.
Popłacz, później będzie lepiej
Faceci są straszni... Porozmawiaj z nim, jak opadną emocje, może uda się go trochę naprowadzić na dobrą drogę
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora