Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-11, 14:27   #3488
chwilka1979
Raczkowanie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
w sumie nie wiem co na ten temat powiedzieć

rozumiem

kobieta z brodą i kiełbasą między nogami wygrała Eurowizję
my zajęliśmy 14 miejsce
To nie jest kobieta tylko Drag queen. Jego oficjalne nazwisko to Thomas Neuwirth.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Conchita_Wurst
Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Wiadomo, że to nie piosenka do brania na serio. mnie rozwaliło jak oglądałam konferencję prasową z nimi, z Eurowizji trochę wstyd, że nie potrafią po angielsku mówić
Moi skromnym zdaniem jesteś niesprawiedliwa.
Fakt zdobylliśmy 14 miejsce, ale i tak jestem dumna z nich. Dlaczego bo zaśpiewali po polsku, a przecież nasi zawsze po angielsku. Zeprezentowali Nas kraj a nie obcy, nie mają obowiązku znać angielkiego. Było by to miłe, jednak czy wszyscy którzy do nas przyjedżają mówią po polsku. Nie, oni nawet nie potrafią nawet podstawowych zwrotów w naszym ojczystym języku. Zdarzają się przypadki gdzie łamanym językiem porozumiewają( piszę o obcokrajowcach) i jakoś nikogo to nie razi. Oni reprezentowali Nasz kraj a nie obcy. Z tego co wiem naszym urzędowym językiem jest polski a nie angielski.

Edytowane przez chwilka1979
Czas edycji: 2014-05-11 o 14:28
chwilka1979 jest offline Zgłoś do moderatora