Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-12, 14:10   #2098
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dot.: Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X

Odnieśliśmy z Leośkiem sukces, właśnie wypił 160ml mm Teraz się wycisza w łóżeczku, oby zasnął bez piersi Chcę go łagodnie odstawić, najpierw wyeliminować dzienne karmienia a całkowite odstawienie planuję do września, mam nadzieję że taki czas pozwoli rozstać mu się bezstresowo Staram się go oswajać do mm, przez pewien czas dostawał bebilon pepti i wtedy zaczął odmawiać butli a wcześniej było mu bez różnicy czy ciągnie z piersi, czy tata go karmi z butelki i kładzie do spania

Jednak zasypianie na dzienne drzemki to będzie spory problem. Czy Wasze dzieci mają jakiś rytuał, czy po prostu leżąc w łóżeczku zasypiają, czy jak? mnie martwi to ze jak zaśnie przy piersi to jest na moim łóżku, a ma taki lekki sen w dzień że nie idzie go odtransportować do łóżeczka, i dlatego nie mogę się oddalić poza pokój, bo boję się że spadnie.

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Sorter mam najprostszy z FP - nie chciałam żadnych grających, świecących, itp... taki ło

Ciuszki mięszane, bo oblecieliśmy całą Magnolię
Sweterek jest z H&M, podobnie spodnie
Rampek jest ze Smyka i jest czadowy W ogóle kilka fajnych ciuszków z tej serii jest
fajnie ze ma tak dużo tych klocków
Lubię kupować w magnolii

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
bardzo ważne pytanie-
kukurydzę taką z puszki mam gotować z warzywami czy dodać taką prosto z puchy?
ja dałam prosto z puszki, nawet nie pomyślałam żeby ją ugotować a może źle zrobiłam???

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora