meguisa każdy szczeniak ma robaki, ja się wychowałam na wsi, mieliśmy 4 psy i kazdy z nas przeżył całując i tuląc codziennie zwierzaki

nic Bartowi nie będzie i nie myj domestosem nic!
to gorsze paskudztwo dla dziecka i psa niż te robaki których już nie ma pewnie, znam taką rodzinę której pies mial rany na łapkach bo codziennie podłogi były myte i dezynfekowane (też dziecko bylo)
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

za chodzenie

mój jak zaczął tak przestał, także matka za długo się nie pocieszyła

mlody śpi, dziś na obiad pulpety z warzywami w sosie pomidorowym, fajnie tak że jemy już wszyscy razem jedno i to samo
nie pisałam chyba, ale teściowa kupiła małemu quada

no i mały na sam widok płacze, strasznie się go boi, w weekend były kilka dzieciaków u nas i szał z jeżdzeniem, patrzę po imprezie a tu całe panele porysowane, aż dziury w nich - dobrze że w pokoju młodego, także czeka nas kolejny wydatek - zmiana podłogi
lonley ja tez bym księżniczkę do kościoła ubrała- żeby bylo wielkie wow! a potem na tańce, hulańce krótką

będziesz bosko wyglądać!
wczoraj przeczesalam calą moją mieścinę w poszukiwaniu sukienek na wesele, - jest za 3 tyg i dupa nic nie ma, same takie babcine, obrzydliwe także nie wiem nawet gdzie szukać