2014-05-13, 19:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
Napisane przez Latte88
Tez myślę, że nie wyjdzie ale nie wiem dlaczego czuje fifolka  tzn nie tu, a u Metki w brzuszku synka
Zakłady możemy robić 
|
A ja was zaskoczę,bo każdy myśli,że pitol będzie a ja czuję dziewczynkę... Zresztą... Zobaczymy... Wiele osób tak czuło i co z tego jak wyszło na odwrót I tak będzie ładne i mądre po mamusi
Cytat:
Napisane przez nmartyna
Pochwalę się tym co upichciłam 
wiem, że bardzo "skromna" jestem, ale nawet nie myślałam, że tak ładnie to będzie wyglądało... 
|
Mniami
Cytat:
Napisane przez Latte88
Martys jestem tak samo skromna jak Ty  . Dawaj dawaj
A w ogóle to całe życie byłam nieśmiała i zamknięta w sobie
Wszyscy się śmiali z mojego nosa i innych wad aż pewnego dnia zaczęłam śmiać się z nimi
Moje poczucie własnej wartości sięgało zenitu.
Dziś pierwszy raz w ciąży pomalowalam paznokcie i będę to juz robić do końca, dla siebie i dla męża czas zadbać o siebie!! 
|
Moje też ! I to głównie przez ciążę. Bo wiele osób czasem mi dogryzało wiadomo,że żartami ale takie żarty często we mnie uderzały a teraz jestem na tyle pewna siebie,że nawet spódniczkę założę A kiedyś? gdzie tam... Zawsze się bałam krytyki innych.
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|
|
|