Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123
Rozmawiałam wczoraj bardzo długo z tym chłopakiem z którym mam się spotkać w piątek i On mi powiedział szczerze,że On zawsze zwracał uwagę tylko na dziewczyny wyróżniające się z tłumu (takie plastikowe lalusie z tonami pudru,tipsami na 2m) no i że wiele razy już się niestety na takich przejechał,a teraz próbuje to zmienić i poznawać normalne dziewczyny,tyle że jak na mój gust to On dopiero zaczyna z tym walczyć,wiecie jak ja się teraz będę czuła na tym spotkaniu? ja się ani nie maluję,jedynie delikatnie rzęsy podkreślam,ani nie jestem wyjątkowo piękna,taka po prostu zwykła dziewczyna,a teraz na tym spotkaniu po prostu będę się martwiła,co On sobie w ogóle o mnie myśli,nie wiem czy mnie zrozumiecie  On ma dobry,drogi samochód,dużo pieniędzy itd,a ja do bogaczy nie należę,pomieszałam się w tym wszystkim już 
|
Boisz się,że nie zaakceptuje tego,że jesteś według Ciebie taka zwyczajna? Wiesz moim zdaniem,nie masz się czego bać Myślę,że wielu chłopaków szuka właśnie takich dziewczyn jak Ty,które nie próbują wyróżniać się z tłumu i na siłę pokazywać światu jakie to są piękne,mądre i bogate Wszystko niestety również zależy od niego,ponieważ może faktycznie szuka teraz normalnych dziewczyn,ale może jeszcze do tego tak naprawdę nie dorósł? Ale jeśli rzeczywiście nie interesują go już plastikowe laleczki zamartwiające się ciągle swoim wyglądem,to myślę,że nie masz się czego bać Oczywiście wszystko okaże się w piątek,ale nie martw się Jesteś naprawdę wartościową dziewczyną i na pewno mu się spodobasz
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
|