2014-05-14, 09:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
Napisane przez misiaczka555
U nas hitem jest ta herbatka http://hipp.pl/produkty-hipp-sa-idea...rbatka-sok-40/ Maja ją tak kocha że jak widzi butelkę to prawie odleci z radości 😀 najbardziej smakuje jej ta z koprem włoskim. Ja rozcieńczam z woda: 50 ml herbatki 100 ml wody. Ma super skład, nie jest dosładzana. Maja wypija takiej "mikstury" 800 ml dziennie 😀
Ja zalowalam że nie wiedziałam wcześniej o polly magic bo super byłby dla malucha już od urodzenia ma tyle ustawień siedziska. Ten fotelik jest mega
Teraz już bez sensu go kupować bo z tej funkcji dla maluchów już nasze dziewczyny nie skorzystają. Chyba że planujesz drugiego malucha 
|
O muszę spróbować teraz tych herbatek, skoro już jakieś soczki rozcieńczone powoli zaczynają nam wchodzić 
No właśnie tak myślę, że może za 3 lata kolejna dzidzia, więc wtedy magic, by był jak znalazł
Cytat:
Napisane przez Margosia__
|
Moja też uwielbia oglądać inne dzieci na filmikach
Cytat:
Napisane przez Rockyyy
Hej. TZ pojechał ; ( jestem w rozsypce
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
Oj bidulka Będzie cieżko, ale dasz radę, musisz dać 
Cytat:
Napisane przez sammi24
Trzymajcie kciuki, żeby była już ta moja zamówiona kiecka, dzisiaj mam dzwonić. A strasznie chcę, żeby już była 
:
|
pochwal się, jak już będziesz miała 
Niestety u Lili pojawiają się zielone gluty
|
|