Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Porządnie uporządkowany wątek :-)MAC, Clinique, Benetton,Bourjois, Loreal, Lumene...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-26, 11:54   #1
phdwao
Zakorzenienie

Przekupka: 37 pkt / 98% pozyt.

Porządnie uporządkowany wątek :-)MAC, Clinique, Benetton,Bourjois, Loreal, Lumene...

nieaktualneWitam. Zapraszam serdecznie do wymiany, wszelkie propozycje rozważę, przy niektórych kosmetykach zaznaczam, czego wzamian szukam, pozdrawiam:-*

-paletka cieni MAC, niewielki ubytek, użyta kilka razy, patrz-zdjęcie, opakowanie porysowane troszkę, przez "merdanie w kosmetyczce" :p, oddam za kolorówkę z górnej półki

- united color of benetton-dezodorant w naturalnym sparayu, 150 ml, użyty
2 razy(ilość się zmniejsza, więcp odam dokładną przy chęci wymianki)

-róż boujois, uzyty 3 razy, kolor 32, zamienie TYLKO I WYŁĄCZNIE na kolor 3 lub 72-wciąz go używam, choć kolor nie do końca jest mój, jednak zamienię tylko na powyższe odcienie

-cień inglot brązowo-złoty, uzyty ok 10 razy, jest go sporo, ubytek na zdjęciu

-tusz lash architect, loreal, brązowy, mokry zuzycie ok 30 %, jak to z tuszami sięzko powiedziec ile go jest, ja ma go z wymiany, poprzednia uzytkowniczka uzyła go kilka razy i ja ok 3-4 razy.

-tusz rimmel extra super lash, czarny, użyanany kilkanascie razy, mokry, gratis dodaje końcówke tego samego tuszu, tez mokry, nie wiem ile go tam jest, ale szkoda wyrzucac, bo cos jest

- tusz do rzęs manhattan, odcien turkusowy, morski, podobny jak napis "morski", uzyty 2 razy, świeży ,mokry, kupiony troszkę ponad miesiąc temu

-Ruby Rose kredka do oczu oliwkowa z brokatem, raz uzyta opakowanie porysowane, leżała w kosmetyczce

-vichy homme -żel do oczyszczania twarzy zawierający kwas salicylowy, zuzycie ok 70%
-vichy nutrilogie 2, krem do cer potrzebującej głębokiego nawilżenia 20 ml -prawie, bo dokłądniej 13 x1,5 ml-w próbkach

-gumka-opaska do włosów H&M czarna- to są 2 gumki w jednym miejscu połączone, które zakłada sie na włosy jako opaskę, dla chętnych wkleiłam fotkę, moeje opaski, ta na wymiane jest nietknięta, nowa nie uzyta-kupiłam 2 złączone komplety i jeden chce oddać

Próbki aptecznych kosmetyków

CERA SUCHA, ODWODNIONA

-vichy nutrilogie 2, 13 x1,5 ml
-LRP Hydraphase mleczko do demakijażu z 15 ml uzyłam raz
-LRP Hydraphase xl riche 2 ml

CERA DOJRZAŁA

-vichy liftacivpro 2x1,5 ml
- vichy novadiol nuit-5 ml

KAŻDY TYP CERY

-Vichy Dermablend podkład 45 gold(do baaardzo opalonej cery)4x1,5 ml
-lrp MELA-D 2 ml

WŁOSY

-lrp Kerium 10ml

wymienione

-krem tonujący LUMENE, użyty 3-4 razy
Blue Hydra Luminous Tinted Moisturizer, link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12123, kolor okreslam na brzoskwiniowy, dla cery nie białej, ale lekko opalonej,śniadej lub brzoskwiniowej
-tusz lash architect, loreal, brązowy, mokry zuzycie ok 30 %, jak to z tuszami sięzko powiedziec ile go jest, ja ma go z wymiany, poprzednia uzytkowniczka uzyła go kilka razy i ja ok 3-4 razy.

CERA TŁUSTA, TRĄDZIKOWA
-Pharmaceris T, Sebostatic -Krem sebostatyczny dla skóry trądzikowej-próbka w tubce
-Avene Clean-Ac 5ml
-SVR Lysanel Active 5 ml
-Dermika MAT-B dzień 1.5 ml
-Dermika MAT-B noc 1,5 ml

KAŻDY TYP CERY

-Vichy Dermablend podkład 45 gold(do baaardzo opalonej cery)4x1,5 ml

-cień inglot, turkusowy, także użyty kilka razy, ubytek niewielkki, na zdjęciu

Wszystkie kosmetyki sa świeże i oryginalne
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1000391.JPG
Wyświetleń: 38