2014-05-14, 16:28
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dobrze się już tu wszystkie znamy, po raz kolejny sobie kumkamy, atak klonów po
Cytat:
Napisane przez olewa
Aleeeeeeeeeeeeee mam dylemat
Mam pisać w czwartek (niesłusznie!) egzamin i albo.. mam go pisać i kajać się przed samą sobą albo wkopać inne osoby i go nie pisać.
Oczywiście idę jutro/dzisiaj do profesora (latałam za nim tydzień, napisałam niezliczoną ilość mejli, oczywiście na żaden nie odpisał) pokazać mu zwolnienie szpitalne plus wyjaśnić tę sytuację. Rozmawiałam z jego podopieczną i mu jako tako przedstawiła sytuację, ale on chciał się ze mną spotkać. Tylko ciekawe skąd miałam wiedzieć o której, gdzie, kiedy jak Jaśnie Pan nie odpisuje.. 
poszpitalne, mimo że tydzień wcześniej koleżanka mu pokazała.
|
Ale kogo miałabyś wkopać i dlaczego?
Nie byłaś na egzaminie i masz zwolnienie lekarskie z tego dnia, tak? I masz go napisać teraz w innym terminie czy jak? Bo nie czaję. 
Cytat:
Napisane przez możdżulek
Dysia, bardzo ładnie Ci w tej sukience, nie potrzebujesz żadnych wyszczuplaczy, btw masz bardzo zgrabne nogi  myślałam, że będzie wyglądać bardziej wyzywająco, ale jest elegancko 
|
Ojej, zawstydziłam się. Dziękuję. 
Kurcze, przez kilka godzin poprawiałam pracę TŻta, aż mnie zmęczył ten intelektualny wysiłek. Oj będzie mi się musiał TŻ za to odwdzięczyć.
|
|
|