Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobrze się już tu wszystkie znamy, po raz kolejny sobie kumkamy, atak klonów po raz 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-14, 16:28   #1123
201701300922
Konto usunięte

Dot.: Dobrze się już tu wszystkie znamy, po raz kolejny sobie kumkamy, atak klonów po

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
Aleeeeeeeeeeeeee mam dylemat
Mam pisać w czwartek (niesłusznie!) egzamin i albo.. mam go pisać i kajać się przed samą sobą albo wkopać inne osoby i go nie pisać.
Oczywiście idę jutro/dzisiaj do profesora (latałam za nim tydzień, napisałam niezliczoną ilość mejli, oczywiście na żaden nie odpisał) pokazać mu zwolnienie szpitalne plus wyjaśnić tę sytuację. Rozmawiałam z jego podopieczną i mu jako tako przedstawiła sytuację, ale on chciał się ze mną spotkać. Tylko ciekawe skąd miałam wiedzieć o której, gdzie, kiedy jak Jaśnie Pan nie odpisuje..
poszpitalne, mimo że tydzień wcześniej koleżanka mu pokazała.
Ale kogo miałabyś wkopać i dlaczego?
Nie byłaś na egzaminie i masz zwolnienie lekarskie z tego dnia, tak? I masz go napisać teraz w innym terminie czy jak? Bo nie czaję.

Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
Dysia, bardzo ładnie Ci w tej sukience, nie potrzebujesz żadnych wyszczuplaczy, btw masz bardzo zgrabne nogi myślałam, że będzie wyglądać bardziej wyzywająco, ale jest elegancko
Ojej, zawstydziłam się. Dziękuję.

Kurcze, przez kilka godzin poprawiałam pracę TŻta, aż mnie zmęczył ten intelektualny wysiłek. Oj będzie mi się musiał TŻ za to odwdzięczyć.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując