Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-14, 20:29   #2707
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
też kupiłam i wywalę, bo ma alkohol potem kupiłam Lirene, który może alkoholu nie ma, ale ma od groma parabenów, więc ostatecznie kupiłam mleczko z La Roche

Mój też popsuty, zwłaszcza w nocy I w sumie też się nie przejmuję. Dziś na spacerze w ogóle nie spał, wróciliśmy, zjadł obiad, potem troszkę cycy i zasnął na ponad 1,5 h

widziałam

Tassia, no coś Ty? Ciesz się, zamiast martwić Mój kiedyś dłużej sam sobą się zajmował, teraz szybciej zaczyna się nudzić

może jakiś zastój Cię złapał zdrówka!

w SR na wykładzie fizykoterapeuta powiedział, że nie wolno prowadzać dziecka za dwie ręce i ciągnąć je jakby do góry, bo to sprawia, że dziecko nie czuje ciężaru własnego ciała i przestawia mu się środek ciężkości, ale jak chodziliśmy z Julkiem na rehabilitację to rehabilitantki prowadzały tak dzieci non stop tylko że te dzieci były już chodzące....
za jedną rączkę chyba można, ja wiem??
Mikosław już taki samodzielny?
aaa to kupiłaś w końcu ten kremik z filtrem co ja?

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
to jest ten o którym pisałaś że go znasz?

chyba beż/nude

super, że jakoś to Wam idzie, nam niestety nie właśnie miałam Cię pytać jak idą przygotowania do weekendu, czy coś się polepszyło z butelką więc super

ja go nie znam, mój mąż z nim chodził do klasy. znam jego mamę, podaje w mięsnym i to nie szymon,tylko sebastian, on ładny nie jest:P

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora