Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Atrederm
Wątek: Atrederm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-15, 09:24   #4125
Maglis
Raczkowanie

Dot.: Atrederm

Cytat:
Napisane przez LeeMinHo Pokaż wiadomość
Pamiętajcie że żeby Atre pokazał pełnię swoich sił może upłynąć nawet 3-4 lata. Ja stosuję Atre od nieco ponad roku, i owszem, jest lepiej, ale skórze jeszcze DUŻO brakuje do perfekcji.
Perspektywa 3-4lat mnie przeraziła dla mnie atre jest przedostatnim przystankiem przed kuracja doustną dlatego pokładam w nim wielkie nadzieję bo wolałabym nie ryzykować łykanai tak mocnych środków dlatego cierpliwie będe walczyć do jesieni

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Mam takie samo odczucie, w zasadzie w makijażu wyglądam tak samo źle jak i bez. To takie błędne koło, bez makijażu czuję się "goło" a w makijażu śmiesznie bo ktoś postronny może sobie co najwyżej pomyśleć "po co jej ten makijaż, który i tak nic nie ukrywa tylko podkreśla"

Ja dłużej niż 3 miesiące nie wytrwam, bo planuję wakacje.
Na jesień wrócę do niego na pewno i pociągnę aż do wiosny, tyle że nie w takiej wersji hard jak teraz, bo od 1.5 miesiąca używam go prawie dzień w dzień.
W tym momencie tak swedzi, że miałabym ochotę zdrapać sobie skórę, odliczam minity do powrotu do domu i od razu zmywam tapetę i nakładam alantan. A wieczorem atre.[COLOR="Silver"]
Blogerka może nie warto sie teraz tak katować? Wydaje mi się, że efektow nie da się skumulować a te 1,5 m-ca napewno nie zmieni wiele stanu twojej skóry poza ogromnym podrażnieniem i dyskomfortem psychicznym. Może zmień cykl i smaruj się co 3-4 dni na okres wakacji przerzuć się na jakieś kwasy apteczne np z la roche a jesienią powrócisz do kuracji

Ja największe pieczenie odczuwam własnie przy filtrach, dodam, że stosuje z Vichy
Maglis jest offline Zgłoś do moderatora