Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Atrederm
Wątek: Atrederm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-15, 11:52   #4126
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Atrederm

Cytat:
Napisane przez Maglis Pokaż wiadomość
Perspektywa 3-4lat mnie przeraziła dla mnie atre jest przedostatnim przystankiem przed kuracja doustną dlatego pokładam w nim wielkie nadzieję bo wolałabym nie ryzykować łykanai tak mocnych środków dlatego cierpliwie będe walczyć do jesieni

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Blogerka może nie warto sie teraz tak katować? Wydaje mi się, że efektow nie da się skumulować a te 1,5 m-ca napewno nie zmieni wiele stanu twojej skóry poza ogromnym podrażnieniem i dyskomfortem psychicznym. Może zmień cykl i smaruj się co 3-4 dni na okres wakacji przerzuć się na jakieś kwasy apteczne np z la roche a jesienią powrócisz do kuracji

Ja największe pieczenie odczuwam własnie przy filtrach, dodam, że stosuje z Vichy
Wiesz co, ja nie używałam wcześnie nic, jedynie effaclar H całą zimę, ale na mnie nie działal. Zatem po tym atredermi widzę jakąś poprawę, jak podrażnienie schodzi to skóra pod spodem widać, że jest ładniejsza.
Ja całe lato nie będę stosować nic, bo czeka mnie dużo przebywania z dzieckiem na świeżym powietrzu, pewnie jakieś wakacje, więc odpuszczę. Wróćę jesienią. A teraz pociągnę jeszcze do końa maja.
Są takie dni jak dzisiaj, że nic mi nie jest, nie piecze, nie swędzi. A są takie, że jest gorzej. Raz w tygodniu robie sobie przerwę na całą dobę i wtedy tylko mocno nawilżam skórę.