Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 13:04   #3886
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
dziękujemy za sprostowanie

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Pszczoua jaki duży i przystojny ten Twój Facecik
A dziekuje Przystojny po tacie hehe Ja nie wiem jak ja go bede miala jakiejs flądrze kiedyś oddać
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jakie on ma śliczne oczka

Wogóle kiedy dzieciom sie klaruje kolor oczu?Domiś ma cały czas takie jak po porodzie.
Dziękujemy - oczka ma ewidentnie tatusiowe (wyrwał mnie na to spojrzenie hehe ). Kolor oczu ponoć klaruje się do roczku, ale u Julka były prześwity niebieskiego już w wieku 2-3 miesięcy.
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
pszczoua tak o swoja diete pytalam,,,cholerka musze sprobowac z tym serem jakims albo choc jogurtem.... w zasadzie tylko nie wiem na co patrzec xczyjest ok, bo Domisi brzruszke nie bolal i krostek tez nie miala (pojawily sie przy wprowadzeniu stalych produktow suche plamki wiec to nie sprawka mleka..) u nas z tym odstawieniem nabialu chodzilo o te kupy ze sladami krwi...boje sie tego jak cholera.....no ale musze chyba sprobowac. w nieduzych ilosciach.....
ale masz przystojniaka w domu
Próbuj Julek też miał krew w kupce, ale do tego masakryczne bóle brzuszka i plamy na ciałku. Teraz reaguje tylko po mleku i śmietanie i tylko plamami - nie już takimi rozległymi jak kiedyś. Planuje go w ciągu 2 miesięcy odstawić od piersi (na wczasach planuje już spożywać %% ). Nie wiem czy w tym czasie odważę się na mleko do kawy...
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Lunka, to takie cos co przypinaja do glowki Malenstwa jak jeszcze jest w srodku no i brawa za decyzje o szczepionce widze, ze coraz wiecej osob z niej rezygnuje, ja chociaz czasu mam troche to chyba tez bardzo mocno to przemysle...

nie cytuje, nie odpisuje, tylko spamuje dla Kwici, tez musze miec maly wklad w to, a co

i wrzucam Wam Taliba naszego, sterroryzowal nas wczoraj na amen
Najsłodszy Talib jakiego widziałam
Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
Pszczoua Twoj Synek zawsze taki usmiechniety

Santom Mala Slodzina
podpinam sie i ponawiam pytanie Luny,czy Mala spi w swoim pokoju czy jednak z Wami.Wiesz my ciekawskie jak to bywa po porodzie
Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Santi słodkie masz maleństwo w domku
pszczoua Julek zawsze taki uchachany, bo na wszystkich zdjęciach się uśmiecha!

Ja już po rwaniu włosów z doopy nie było dramatu, ob od ostatniego minęły niecałe dwa tyg, no ale musiałam iść dziś, bo w sob transfer i jakbym się tak z wąchami od pleców do pępka mogła pokazać??? Przy okazji zrobiłam sobie nogi, brwi, wąsa i pazury
teraz siedzę i pachę coby pazurow nie zniszczyć.
A w chałupie burdello bum bum
Żebyście wiedzialy... Pod tym wzgledem trafilam zlote dziecko. Jesli nie jest glodny ani spiacy to non stop sie smieje, a to do zabawek, a to do kwiatow, nawet do kabli No i jest strasznie towarzyski - normalnie cyganskie dziecko. Niewazne czy ktos "swoj" czy obcy, kazdego zaczepia i szuka kontaktu No a jak sie usmiechnie to sie rozplywam... Te jego doleczki w policzkach

P. S. Tak, wiem - mam bzika na punkcie swojego dziecka

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
konsekwentnie spi w swoim pokoiku wieczorem o 19 ja kapiemy i juz zostaje do rana nie ma problemow z zasypianiem, jesli sie budzi, albo nie moze zasnac to kiblujemy z nia tam.
Podziwiam za wytrwalosc. Julek poki co tylko konsekwentnie spi w swoim lozeczku, ale nadal z nami w pokoju. Czekam na lepsze nocki i pozniej chyba sie wyeksmitujemy do salonu

Edytowane przez pszczoua
Czas edycji: 2014-05-15 o 13:06
pszczoua jest offline Zgłoś do moderatora