Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz? Odsłona LV
Cytat:
Napisane przez naanakov
No i skusiłaś tym VF.  To teraz masz questa - gdzie znaleźć w miarę ranio więcej niż 11ml?  bo jak mi się spodoba, to będzie dramat - wcale nie będę go używać z obawy, że się skończy i go już nawet w takiej pojemności nie znajdę. 
|
Właśnie nie wiem Nie przekopywałam jeszcze wszystkich perfumerii internetowych. Na all ceny są dla mnie znośne, ale marzy mi się ten prawdziwy flakonik, jak na fotce na fragrantice Gdyby mi się nie udało znaleźć w PL, to będę ściągać ze Stanów przez znajomą.
Cytat:
Bo tylko ja go tutaj używam.
Ale to nie jest mój SS. Ja nie mam swojego SS, codziennie wybieram coś innego. Kiedyś, jak już będę mieć pieniądze będzie nim zapewne Samsara na przemian z Angelem. Teraz czynię z nich moje perfumowe bóstwa, których używam tylko wtedy, gdy mam bardzobardzo dobry humor z rana(poza Samsarą, bo jeszcze nie mam flaszki, a od kiedy tylko się do niej przekonałam - Habanito - to jest ona chyba moim najukochańszym zapachem ever i za każdym razem, jak jestem w S. lub D. to muszę sobie wziąć niucha ).
Ale KS lubię bardzo. Fantastyczny zapach. 
Ty mi się kojarzysz z Nikitą - nadal mam odlewkę od Ciebie i co na nią spojrzę, to od razu o Tobie pomyślę. czasem biorę kroplę na nadgarstek. Bardzo ładna jest, wielka szkoda, że wycofali.
|
Ooo fajnie że z Nikitą, jest mocarna, z charakterem, lubię ją! Ale rzadko używam (szkoda mi!!! jest wycofana, więc oszczędzam)
Samsara jest dla mnie wyjątkowa. Kiedy pierwszy raz ją powąchałam, to od razu zapadła mi mocno w pamięć. Uznałam je za wybitnie piękne perfumy, z klasą, duszą, takie prawdziwe perfumy jak z dawnych lat, ale nie mogłam ich nosić. Zwyczajnie nie układały się na mnie dobrze. Czekałam, aż dojrzeję, w międzyczasie dostałam kilka kropel (również od naszej Habci Żabci ), które trochę sobie poleżakowały i niedawno, tak jak tu na wątku pisałam, w końcu dojrzałam 
Cytat:
Napisane przez Missssska
A ja Ciebie z Vanila Fields 
|
Ale noszę je zaledwie od wczoraj 
Cytat:
Napisane przez marienmarien
Cabotine edt będziesz miała okazję przetestować w czerwcu na naszym pachnącym spotkaniu  wezmę je ze sobą. To faktycznie retro zapach i do tego mega trwały 
|

Cytat:
A mi też jakiś ss przypisalaś? Jestem ciekawa, ale być może za krótko tu jestem. Ja też niektórych kokarzę z konkretnym zapachem np. Quinn z ASOE2 i Tobacco Vanilią
|
Jeszcze nie, ale pamiętam Twoją opowieść o Piątce Chanel
Quinn kojarzę z wanilią w tej postaci, do której ja nie do konca jestem przekonana, czyli taką apteczną. A w tym, wiadomo, z Moną 
Cytat:
Napisane przez Trzy_Ryby
Mitsouko ekstrakt
na nadgarstku zaś 24Gold Oud Edition i zastanawiam się głęboko, gdzie ten oud? 
|
Trzy Ryby, Ciebie kojarzę właśnie z M. 
Naszą Anię November z Hot Couture (i to jest chyba jej prawdziwy SS), a Carolajnę z L'Heure Bleue.
Zwracam też szczególną uwagę, czym pachnie Tutaj, bo często trafia w mój gust 
A ja z czym Wam się kojarzę?
Edytowane przez Kaataarzynaa1
Czas edycji: 2014-05-15 o 21:02
|