2014-05-15, 22:10
|
|
Her Worshipfulness
|
Dot.: Czym dziś pachniesz? Odsłona LV
Cytat:
Napisane przez liliza
Rozwaliłaś mnie Twoim podpisem i zainspirowałaś 
|

Czyli rozbierzesz?! wtedy poznamy obie 
Cytat:
Napisane przez HABANITA 72
To nie była zmyłka, tylko wyższy stopień trudności dla "mistrzów" 
|
Masz rację, trzeba na to spojrzeć jak na szklankę w połowie pełna a nie w połowie pustą 
Cytat:
24GOLD (chyba po pół roku zaczyna mi się podobać , a jak się ma wersja OUD do klasyka?)
|
Lepiej późno niż wcale
Cytat:
Napisane przez Trzy_Ryby
Mitsouko ekstrakt
na nadgarstku zaś 24Gold Oud Edition i zastanawiam się głęboko, gdzie ten oud? 
|
Też w nim oudu nie czuję. Przynajmniej nie więcej niż w wersji podstawowej.
Cytat:
Napisane przez Trzy_Ryby
Według mojego nosa klasyczne 24 Golg i Oud Edition to bardzo zbliżone zapachy.
Oba skonstruowane są na ciepłej, słodkiej osi z drewna gwaiakowego, wanilii i ambry. Klasyk wydawał mi się bardziej spoisty, cięższy, bardziej dosłowny w swojej słodyczy, Oud Edition rozświetlony jest nutami przyprawowymi i ołówkowym, jasnym cedrem w bazie. Oudu nie wykryłam.
Podoba mi się bardziej niż klasyk ale chyba jednak to nie to co ryby lubią najbardziej.
|
Mam podobne odczucia tylko ten nowy Gold jest na mnie słodzszy, a przynajmniej tak mi się wydaje po testach naręcznych. W zasadzie chyba nie odróżniłabym go od klasyka 
Piękny jest 
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Był kiedyś taki wątek "Z kim się kojarzą" albo "Jak się kojarzą" albo coś w ten deseń. 
|
Też sobie tak pomyślałam i chyba czas go wykopać 
Cytat:
Napisane przez naanakov
(...)
W temacie: właśnie dotarły mi.skarby od kochanej Asi i Carlajny.  LN - Gloria  , PN - Kapsule Woody, który z czymś mi się bardzo kojarzą, ale nie wiem z czym dokładnie. Klimaty głowy Black XS męskiego na pewno.  DZIEWCZYNY, DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA. 
|
Fajnie że dotarło.
Drzewna Kapsułka to całkiem przyzwoity zapach 
-------------------------------------------------------------------
Dziś globalnie był Love Never Dies Gold, bardzo przyjemnie mi się nim pachniało i zidentyfikowałam do czego jest podobny. Niestety nie do perfum. Najbardziej mi przypomina zapach jedwabiu do ciała z BingoSpa z orchideą A to ci niespodzianka. 
Testowo natomiast dziś przybyły Gold 24 Oud Edition już wcześniej napisałam że zachwyca mnie jak i poprzednik. i wciąż pachnie mimo kąpieli 
Na nap......... głowę (przepraszam ale innego określenia nie mogę dla tego co czuję znaleźć ) jak znalazł
|