Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 22:26   #3448
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
AAAaaaa wczoraj patrze na Bożene w lusterku i mysle, kur*** to nie moze byc moja Bozena, to afrykanska Bozena, jakas czarna.....

A i najlepsze, przypomnialo mi sie co mi sie snilo, a wiec snilo mi sie dzis, ze moje wlosy na bozenie siegaly kolan !!!!!!!!!!!! I ze je golilam, ale wczesniej uczesalam, ja pier...... schiza.
Haha się uśmiałam Ciekawe... może jeszcze tak być,że będziemy mogły czesać tamte włoski

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Miałam dziś tą wizytę u położnej.Pokazałam jej leki które przyjmuję od ginekologa czyli luteina, nospa forte i magnez . Powiedziałam jej że to dlatego że miewam twardy brzuch i skurcze. Na to ona że w Holandii nie stosuje się takich leków, żadnych leków, ale zanotowała.Niestety, moje pobolewania tłumaczy tym że macica rośnie.Wogóle mam wrażenie że oni nie dopuszczają myśli że coś może się innego złego dziać. Ale mniejsza...przynajmniej dostałam skierowanie na badanie krwi w kierunku anemii a w sprawie moczu musiałam się umówić z rodzinnym.Dostałam maila od ginekolog z Polski, w którym napisała że wyniki mam bardzo dobre z wyjątkiem pH moczu.Zaleciła wit. C i sok z żurawiny. Na badania i tak pójdę, niech chociaż tyle z tego mam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dobrze,że nic nie mówiła na to,że sama bierzesz leki. Jednak nie ma to jak wizyta u lekarza,a my tu tak narzekamy czasem na naszych ginków Ale za to będziesz miała poród typu "rodzić po ludzku",więc nie będzie tak źle A co ile masz wizytę teraz? I wyniki krwi robisz takie podstawowe czy też bardziej zaawansowane typu HIV ,toksoplazmoza itp ? Czy też takich się nie robi? aż się zaciekawiłam jak tam u was jest.

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
hehe

Wiesz kochana ja tak się poparzyłam, że rękę w lodowatej wodzie trzymałam przez 12 godzin jak tylko wyjęłam to normalnie ogień. I dlatego dopiero na następny dzień pojechałam do szpitala, bo tak to chyba z miska bym musiała iść.
Ja to w ogóle jestem sierota hehe
Dzisiaj robiłam sobie frytki to przecięłam palca nożem i walnęłam głową w szafkę. A jak szliśmy po zakupy to dwa razy bym w barierke weszła
Gamoń ze mnie
Haha myślałam,że to ja taka sierota tylko ale widzę nie jestem tu jedyna

aa2,siostra miała krówkę polarową ale oddała koleżance,zapytam czy koleżanka nie oddała komuś przypadkiem to może uda mi się Ci pomóc

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-05-15 o 22:28
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora