Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17
Cytat:
Napisane przez Misiaczek80
gagak-8 skończył w tym roku  2006 rocznik
maljo ja Cię love jeszcze bardziej  Moja to więcej niż wariat. Cudowna opiekunka i oddany przyjaciel. Często dostaje "głupawki" i biega jak szalona ponaddźwiękowo  Wczoraj synek puszczał jej odgłosy zwierząt na tablecie i przez przypadek usłyszała kota  Oszalała i biegała z irokezem na grzbiecie po całej działce. Mieliśmy ubaw z niej niesamowity.
|
Moj miał takie zwały jak go wzięliśmy ze schroniska ze to cud ze to wytrzymaliśmy.No ale pies z historia nie moze byc normalny , miał szczęście ze na nas trafił , znowu przeze mnie bo pokochałam go od pierwszego wrażenia za to kotka tez ze schroniska superasna grzeczna aniołek i do tego madra hihi czyli znowu równowaga w przyrodzie hihi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------
Cytat:
Napisane przez gagak
No podobno tak właśnie jest ze jak jedno da popalic to drugie grzeczne. U mnie tez tak było. Tylko mi popalic dala corcia. WSZYSCY znajomi do dzis pamietaja jaka była niedobra, ale to kolki i te sprawy, nieprzespane noce. Za to synek byl grzeczny. Teraz zaczyna dopiero rogi pokazywac 
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------
I bardzo dobrze ze postawiłaś na swoim.
|
Gagak wiem ale do dzisiaj brzmią mi w głowie głupie komentarze teściowej hehe za to córcia wynagradza wszystkie trudne chwile nNie miałam ani odrobiny wątpliwości i teraz jak na Nia patrzę wiem ze trzeba słuchać intuicji a nie "doradców "
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez 201701051337
Czas edycji: 2014-05-16 o 10:11
|