Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - włosy długie czy krótkie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-05-19, 08:31   #12
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Re: włosy długie czy krótkie

Witaj Valentine [img]icons/icon7.gif[/img]
Laseczki wkleiły super propozycje dla Ciebie. Masz piękne, gęste włosy i możesz w nich przebierać do woli. Jeśli chodzi o ich układanie, to te wszystkie fryzurki, które są idealnie gładziutkie będą wymagały po umyciu czesania i podsuszenia na grubej okrągłej szczotce. NIe jest to trudne i naprawdę dość szybkie w wykonaniu. Najlepiej jak byś miała trzy takie szczotki i zawijasz na jedną włoski podsuszasz suszarką i zostawiasz ją na moment na głowie. W tym czasie zajmujesz się następnym pasmem i tak po kolei. [img]icons/icon7.gif[/img]

Inny sposób to na leciutko wilgotne ( i najlepiej spryskane jakimś lotionem w płynie do układania włosów) włosy zakładasz bardzo duże wałki, takie z rzepami i pozostawiasz je do całkowitego wyschnięcia.

Poza tym możesz zawsze włosy suszyć głową do dołu [img]icons/icon7.gif[/img] - to podnosi je u nasady [img]icons/icon7.gif[/img]

Pozdrowionka [img]icons/icon7.gif[/img]

AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując