Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-17, 13:45   #87
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość

U mnie też pochmurno i do d... Nie mam na nic ochoty przez tą pogodę Nawet sprzątać mi się nie chce!!

God ja również życzę udanej zabawy! Nie pij za dużo hehe

My jutro jedziemy na komunię, prawie 200 km w jedną stronę Nie chce mi się, tymbardziej że będzie tam tak jakby tż-ta ex... a ja jak taki słoń Nie mam co ubrać, mam dzień kupy
Akurat tym się nie przjmuj i wcale nie wyglądasz jak słonica. Tż-towa ex może Ci tylko pozazdrościć więc... głowa wysoko i dajesz maleńka. Pokaż jej, kto tu rządzi

Ja ogarnęłam sypialnię, zmieniłam pościel, nastawiłam pranie, wysprzątałam łazienkę, powiesiałam pranie do garderoby i podgrzewam zupę, w międzyczasie karmiałam syna a teraz chyba zasnął ...
Zjem obiadek i biorę się za prasowanie ubranek i pieluch

Eh, mam dziś dobry dzień do robienia porządków w przeciwieństwie do tż-ta - który to narzeka na ciągłe sprzątanie i powiedział, że chyba sprzątaczkę SE najmie