Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-17, 21:19   #2337
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

Cytat:
Napisane przez maljozmaz Pokaż wiadomość
Hm moze jestem wypaczona wątkiem o powiększaniu piersi ... Tu efekt powiększenia widoczny od razu .
W każdym bądź razie moj nos teraz to nie to na co sie zdecydowałam. I jezeli nie zmniejszy sie to na pewno zrobię jeszcze jedna oper . Najwyżej zrezygnuje z powiekszenia piersi ale nos musze miec mniejszy . Obecny efekt nie jest wart żadnych pieniędzy ani cierpienia . Dla takiego efektu nie polozylabym sie na stół nigdy . Mam nadzieje ze to sie zmieni , na razie jestem załamana .
przykro sie czyta to jednak mam ogromną nadzieje ze nosek się zmieni, z piersiami tez nie do konca jest tak ze sa ladne, na poczatku to one nawet piersi nie przypominaja wiec moze nie ma sie co martwic trzymam kciuki

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kasika84 Pokaż wiadomość
Po op dr powiedział, że pas niepotrzebny. W środę mam zdjęcie szwów i w razie gdyby coś się działo to wtedy zleci noszenie. Wiadomo, że jak trzeba będzie, to nawet słówka nie pisnę tylko go założę i grzecznie będę w nim chodziła. Tylko mam nadzieję, że nie będzie potrzebny...
w takim razie trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

dobranoc kobietki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora